THAILAND ELLER!

Ja jag har väl knappt sovit nånting på hela natten! Och vad gör vi alla tre vakna nu?! Aja, agnes ska snart hämta mig så ska vi åka och fixa lite grejer..

18.11 så vinkar våra nära och kära av oss på tågstationen... pirrrigt!

Eller aa, när jag frågade pappa om han inte skulle vinka av mig vid tåget så sa han "ÄH, de där klarar du utan pappa..."

Men fick order om att skicka sms 2 ggr i veckan iaf, så han bryr sig väl lite!

vad irriterad jag blir på mina mellanrum jag gör hela tiden, känns skitdumt, men jag kan inte sluta!!!!


Idag ska jag äta MAX-mat eftersom jag inte kommer äta det på en månad?! AAAAAH... Ska äta mat mamma som sedan ska gå med mig till tåget och krama mig farväl(Y) ja, jag kommer gråta som en bäbis

Men som sagt, lägger väl in några fina rader/bilder, kanske tillohcmed en film, som jag kan göra er extra avis med :')


HEJDÅ TILL ALLA SOM JAG INTE HINNER TRÄFFA!!!!!!!

lite gott och blandat, thailand nästa!

Imorgon åker vi... Jag vill bara vara där nuuuuuu! Jag är så jävla nervös och rädd.. Hahah.. Och sedan känns det som att alla tror man är 10 år och inte förstår nånting.

"passa er för droger" Har jag hört från varenda människa som vet om att jag ska åka tror jag! Haha, jag vet väl lika väl som alla andra vad jag ska passa mig för!

Annars så vare kung i lördags! Hoffmaestro var kung som liveband och dom som missade det har verkligen missat nåt! Lovare.

Sitter och lyssnar på highway man och njuuuuuuter av mitt påskägg som jag fått utav mormor. Eller så kanske utav låten, love it!

Jag ska blogga här när jag är utomlands lite då och då, när jag hinner, så jag lämnar er inte helt! Och det är nog skönt för mamma och pappa att se lite livstecken tänkte jag!

nu blire packa sen blir jag hämtad av malle så ska dom växla pengar sen blire fika med natha!

HEJDÅ...

tur att jag flyr landet snart!

Ja gårdagen var helt okej och trevlig! Men att pappa sedan fått brev utav grannarna om att dom vill att han ska flytta är ju en annan sak... heheehehhehe, nemen, skämmes! Huga vad han var arg på mig! så skämmes tammefan!


Men idag är det en ny dag med nya tag.. Har precis ätit så jag känner mig lite mer som en människa igen, så hämtar malin och jocke snart upp mig för att åka till agnes, där ska vi FiXa oss och sedan tror jag vi skulle till alex om allt går som planerat!

wööööööööö, vi syns i dimman! eller om vi får inne på aveny!

den enda peppade

haha min lista sket sig totalt!

Men iaf, vet inte om jag ska ut.. men blir nog så på ett eller annat sätt! Hoppas på att malle vill följa med ner till far och mysa, sen röja krogen... Men hon låter lite tveksam med "men peppa tills imorgon istället karrooo..." 

jag vill nuuuhuhuuhuuhuhu!

amen vi får se vad som händer, onlyy time will tell!

övernattning hos agnes

ÄH, blev inge av med nästan nånting utav min lista! Sov ju över hos agnes inatt, och vi har varit och solat och nu ska vi åka o vara barnvakt åt willepille!

Blir nog ingen utgång ikväll... Eller bara kanske, får se vad malin säger då hon har slutat jobba!

HÖRS DÅ HÄJ


listan

Jag måste nästan börja skriva listor på  vad jag ska göra på dagarna, annars kommer jag inte ihåg det!

*Gå ner till sportis och sola
*Gå till pappa eller tillbaka hem till mamma och duscha
*Fixa försäkringspapper från folksam
*Skriva ut CV och lämna in på bigboy
*Be min bästaste 20åring köpa ut SPRIIIIIIIIT till mig.
*Blir troligvis middag med malin, även om hon inte vet om det än!
*Sen hoppas jag väl som vanligt på en utgång..

Det är 3 sista sakerna kommer jag nog ihåg, eftersom det är ju det viktigaste!!!!!!!

Och det där med CV't och bigboy kommer jag nog inte orka om jag känner mig själv riktigt!

AJA, godnatt bloggän

ÖDLAN


chiRRe o diRRe eller

Har en chipspåse och en dipp och en coca som väntar på mig nu... Jag åt så jävla mycket mat till middag så jag är alldeles mätt fortfarande.. Men snaaaaaaaart så! Snart så, äre jag och chipsen<3

Gick en promenad ner till Ica med mamma för att köpa det som sagt jag tycker om mest i hela världen, det var en trevlig promenad faktiskt. Vi pratade om hur fel det kan bli när man ska prata engelska, hahaha och pappabenke var inte sen att komma med i samtalsämnet då... Aja, han är ju one of a kind!

pappa - Flying....flying.. ekorre

karran - men pappa, vet du inte vad ekorre är på engelska?! squirrel är det ju..

pappa - JAHA, MEN VAD DU VAR KORV BETYDER DÅ!?!?!

karran - .. sausage

pappa - ...jaha... att du kunde det...



JUSTJA, krisoffer min storebror, som jag träffade idag på kanske 5 månader för första gången.. Eller åtminstonde 2 månader! Han har köpt en ödla till sin tjej Therese i födelsedagspresent! ÅÅÅH Jag ville ju hålla i den, men fick inte, för det skulle vänja sig... Aja, lägger in en bild på den senare!

slösk

MEN FRIDA FYYFAN?!!!!!!! Ja, jag vet inte... Jag blir typ glad av att dricka det, så äre så jävla tillfredställande att se de röda och svarta och sen dricka det<3 AJA GOTTA LOVE IT!

Sluskig dag eller... jepp.. och ingne vill baka bullar, nehepp..


coca cola

Idag har jag haft sånt enoooormt coca-sug.. Jag började nästan gråta när jag såg elias coca som han skulle ha tills imorgon, då han har nationella! JAG VILLE TA DEN!!!! Men fick inte för mamma.. Jag surade och fick en klump i halsen av gråt, och tänkte att jag inte skulle stå uuuuuut... Drack c-vitamin och hets åt nötter för att få bort mitt sug. Tog ett glas oboy och gnällde över att jag fick ont i magen, och att det skulle kännas bättre om jag fick cola.... Mamma svarade inte ens :((((

Men det gick över.... Tiden läker alla sår, som jag fått höra och som jag har sådan fin erfarenhet av!


Den människan som ALLTID mår dåligt, måste vara mer eller mindre självdestruktiv. Man måste vara positiv. Måste säga "jag klarar mig utan coca, jag gör det, jag dör inte om jag inte får det nu". Sedan när man insett att man inte dött, man har inte fått någon skada för livet eller nåt, när man har klarat sig igenom det, så måste man ju vara förjävla nöjd och inse att livet är en fest. (eller livet blir väl vad man gör det till)

Som en vän sa bara igår efter att ha varit olycklig en längre tid utav kärleksproblem.. "Jag är inte ledsen längre... Insåg det häromdagen, och jag började nästan gråta utav lycka"

Ja, sen att jag använder coca lite som en metafor hoppas jag att ni förstår själva. Även fast det betyder väldigt mycket för mig!


bildäR

tjena!

Snackade med malle förut, och jag är ju förjävla sämst att prata med när jag sitter vid datorn! Men vi fick ju några ord utbytta(Y)

Annars har nathalie skickat massa bilder! sen helgen och helgen innan!

 



Agnes 20år och badis!




Jag var så sjuuuktligt ofräch på agnes 20.,.. var väl inte den piggaste efter en timmes sömn på en kall plastmadrass jag e!

bye bye badis

Maltezers har hämtat tunnan! Men jag och agnes planerar en kupp! Att sno den till gnarsp och sedan fly landet till thailand :') hahaha

pratar i telefon brb!

sommaren 2006, för de va eva



aaaa de e eva!


Jag vet inte varför, men jag svarar jämt sådär i telefon?! Men det är ingen som tror att jag är någon annan... Utom pappa en gång, och jag blev helt överlycklig! HAHA.. Vafan, jag har ju svarat så i säkert 1 år?! Emil gick också på det en gång, det var kul.. Och ebba i lördags, eftersom hon aldrig pratat med mig innan i telefon... MOhahaha

Men tror det började 2006 sommaren.. Jag, malle och nina bytte namn när vi åkte på fester för att vill skulle kunna vara vilda som fan, utan att någon skulle kunna säga "Den där karro westberg, hon lalalallla" För om jag presenterade mig som Eva, så skulle dom ju aldrig få fatt mig! hahahah..

Sommaren då vi träffade barty(pauie) och fanny! Då jag fyllde 17 och livet var en fest... Ja huga, den sommaren gillade jag!


Idag snöar det, men mig gör det inget, eftersom jag snart drar HIIIHHIIHHI, spännande! Men nu måste jag duscha, sen blire banken/stan osv.

Vi hörs / Eva

PS. Maltezers har inte hämtat tunnan!

maltezers!!!!

Haha badtunnan står kvar på parkeringen!  Maltezers har inte varit o hämtat den än och han sa att han skulle komma idag!? Men iofs så var det nästintill omöjligt att höra vad han sa.. Seriöst, han måste ha svalt tungan eller nåt! hahaha

MEn aja, om det är någon som är sugen på att bada tunna ikväll/natt/imorgon så är ni så välkomna så!

Nu blire till att sova, och min mamma har kommit hem, så det är ju kung<3

Glömde äta middag idag också kom jag på nu ?!!! haha, jag kan fan inte ta vara på mig själv. Måste ha någon som säger "nu är det mat" så står en tallrik på bordet och allt e klart! Men det är ju en annan sak!

Juste, sova!

skruva upp brösten nu tjejer!

Ja simone! Fyllecell..

Men som jag sa till poliserna när jag blev utsläppt "jaha, nu har man provat på det här också! man kan ju inte leva ett helt liv utan att ha suttit i fyllecell eller!"

Dom blev lite grinig och tyckte att jag tog det som ett skämt.. Vilket jag faktiskt gör! Men seriöööööst, så överdrev vakten, vilket både john, och någon kille som jag inte minns överhuvetaget, men som jag träffade igår..

"MEN TJENA KARRO, är du ute idag igen?!!? hur vare i fyllecellen då? haha"

Skaffade ju tydligen kompisar den kvällen iaf (Y)

Igår vare skitmysigt i badtunnan iaf! Det är något vi ska göra om, haha.. Åh! Ja, nu ska jag typ sitta här, eller gå upp och vila lite i soffan.. men hörrs då hej

död tjej

Fyyyyfaaaaaan vad jag är avdankad! Är helt jävla slö, har ont somfan i armarna/händerna efter allt bankande och huvudet har jag en stor bula på.. haha..

äh, orkar fan inte skriva!

Grattis agnes och robert :D

va ha hänt

HAHAHAHA fan vad fattig jag är!!!!


Aja, nattade hos polisen.............. Ska väl gå och sova lite mer, eftersom de inte gick så bra på min borta match inatt!

berättar sen , herå

grattis agnes, herå

tjena




tjenamittbena

ASLESStjej har jag varit idag. Ilsken och trött somfan! Men jag tar det med ro, eftersom jag känner att det är ju ännu ett tecken på min käre mens som jag går och väntar på!

Hittade mig själv i tidningen förresten, hahah, ja, söt då......

6-7-8-9-10-11

Jag har börjat vakna astidigt på morgonen.. det brukar börja runt 6-7 sen vaknar jag regelbundet efter det, tills jag kliver upp! craxzyyyy shit!


Idag är det fredag! Dagen jag skulle vara kändiZ! MENNNNN?! Jag hittar mig inte.. Sökte asexalterad efter mig, men fann mig ingenstans? HMMMMMM. Då kanske det var så som jag nämnde?! HAN SKA BJU MIG PÅ DEJT!! HAHA. Eller så får jag fråga skitandre på msn vars fan jag blev publicerad... För ja, det är viktigt, hade ju tillochmed en hälsning med grattis!

Ska gå och duscha varmt nu, eftersom duschen har börjat fungera riktigt igen<3333 Sen ringa mallebajs, sen göra massa ärenden på stan. ÄRENDEN, Asviktigt alltså! 

carro says:

Carro säger:

för om du börjar skratta kommer jag börja skratta. eller så kommer jag tro att du ska skratta och därför börjar jag innan dig




HAHAAHA! Åh, jag saknar högstadietiden med carro och alla skratt! :')


jag fick glasfiber på hela min stjärt idag, PAIN

Drömde hemska drömmer inatt.. fyyyy... Men mamma säger att man brukar drömma hemska drömmar innan mens?! Hoppas... får jag vill att min ska komma nu.. JAG VILL HA MENS!!!!! Helt otroligt, och jag är säker på att jag är den enda som vill.

iaf just nu. Annars så vill jag aldrig ha!


En annan sak som jag vill ha är dooooser i massor! Känns som att Agnes krossade mitt hjärta när hon sa att hon inte hittat converse i storlek 3 i thailand?!?!! VAAAA.. Jag har ju tänkt om det ska finnas MÅSTE det ju finnas där bland thaifossingarna! Men icke... Men jag ska iaf leta som en jude, annars köper jag ett par vanliga tygdoser som jag hittade på skopunkten idag för 200kr.

och jag som skulle börja använda klackskor i sommar, för att göra mina taxben lite längre... fan!

Men varför tycker nästan inga killar att det är fint med klackskor, smink osv... vaaaaarfööööör.... Tjejer är ju helt besatt i det, så tycker de flesta killar att det är softare/snyggare med vanliga skor, och typ nästan inge smink.. Är väl kanske som Tommy sa idag, att det har skapats 2 individer, en man och en kvinna. Kvinnan är redan skapt vacker och behöver inte hålla på och försöka göra sig fin!

ÅH min lille tommy! Han borde få en guldstjärna :')

mirrorrrrr!!!!!



Hej kameran hej spegeln TJENA KARRAN!!

Har haft en väldigt mysig dag, även fast den började störigt, eftersom jag var väldigt irriterad imorse på ingenting. Promenerade somsagt till stan i solen, och jag gick även på asfalt!!!! stort plus! Fixade lite bankgrejer, sen så gick jag en vända, tills carro smsade och sa att dom satt på evolet.. Påväg dit träffar jag på linda och andré. Andre jobbade för någon tidning, så han frågade vad jag skulle göra i helgen och knäppte kort på mig, så nu är man rikskändis också!! HÄFTIGT!
Eller så knäppte han bara kort på mig för jag är så otroligt snygg och undrade om jag hade planer, för att han senare ska bjuda ut mig! HA, ja, tål att tänkas på..

Eller så komma ni se mig i en tidning på fredag.. Jepp, det kommer ni!

IAF, drog på evolet, pratade rikedommar och bortskämdhet, jobb, framtidsplaner osv med Carro och Viktor.. Fikade lite också. Jag och Carro kom på att jag ska börja jobba på bigboy med henne i sommar, och att vi ska jobba varje vardagnatt tillsammans. Lät kung, så ska kasta mitt CV dit om någon dag tänkte jag.

Ikväll så ser planerna ut såhär:

*20.00 Blir hämtad av natha!
*20.10 Köper chips och dipp!
*20.30 Träffa malin!
*20.45 Blandar dippen!
*21.00 GREYS ANATOMY HOS KARRAN!

Alla får komma, hejdå!



OIKEJ JAG DÖDADE JUST MIG SJÄLV.... småfossingarna levde sitt egna lilla liv här nere under bordet, och tydligen har elias kopplat in en bas, som jag råkade skruva på, så högtalarna lät ashögt  och smällde!!!!!! skrek som en hel karl...

jag kör som en hel karl.... som min lillebror sa när han var 5år och fick provstyra bilen i pappas knä!

godmorgon

lalalalla!

Solen skiner och jag håller på att göra mig färdig för en promenad ner till stan! HAHA och inatt! Jag drömde att jag var cpfull, fast ändå inte, var typ mer som att jag var drogad, så jag kunde liksom inte stå eller prata riktigt. Sebbe berättade det för min mamma, som hatar att jag dricker, och jag blev SKITARG!!!!!! JAG HATAR ER ALLA skrek jag och sprang iväg gråtandes. Samtidigt som jag började skratta när jag kom på att det gör jag ju inte..

Sov utomhus brevid en väg och helt plötsligt börjar jag lifta.. Det är kristerkrull som plockar upp mig och kör mig hem till pappa för jag tänkte att ingen var hemma där. Sen vaknar jag nästa morgon i sängen hemma hos min mamma. Jag hade köpt typ tusen saker som jag inte kommer ihåg?! Mest skor... Men det jävligaste var att jag köpt ALLA i storlek 37, så dom var ju självklart 1000gånger förstora.

Happ, störigt det där med skorna iaf.

cry me a river

Haha åååh, ja, jag var naiv där för en liten stund! Eftersom jag insåg lite senare att jag inte har behörighet att ens läsa på universitet...... AAAAH, Var ju så att jag ville börja gråta.. Jag hade ju allt planerat inom minsta detalj!!!!!!! NE MEN SEN SKA JAG BARA LÄSA TYP 7 ÄMNEN TILL FÖR ATT KOMMA DIT JAG VILL. hora..

blev helt plöstligt orolig, 14år och ska fan inte flytta nånstans..Karrobajs is back in neverland!


eller så får jag intala mig att även om det tar 20 år att bli socionom, är det värt det..heheeeee, nu ska jag gråta en skvätt och sen sova. Godnatt!

growing up

JaaaaaaaJAAAAAAA, Jag har äntligen kommit på vad jag ska göra med mitt liv! Eller mina planer de närmaste åren ser ungefär ut såhär:

*Skaffa körkort
*Jobba somfan på Max
*Plugga samhälle A eftersom jag sket i det i gymnasiet
*Söka till socionomutbildningar runt om i landet, och hoppas på det bästa.
*BLI SOCIONOM!!!!!!!!!!!!!


Och det känns verkligen som att det äger att ha Max som extra jobb under den här tiden som jag ska försöka göra nånting vettigt utav mitt liv.
 
Juste, ska köpa aktier imorgon också... HAHA, älskar att säga det! :') Låter ju asvuxet och moget. Jag har blivit äldre känner jag... Seriöst.. Känner mig inte som 14:åringen som aldrig vill flytta hemifrån längre! Eller aa, vi får se hur jag trivs med att inte bo hemma nu i en månad, ta hand om mig själv osv, och hoppas på att det går bra.. Annars har jag ju malin tack o lov!

Känner liksom ett inre lugn och är inte orolig längre, som jag var förut och det känns ju skönt.


Karrobajs har lämnat neverland!

mördad e

HAHA, kom på att ni kanske trodde att jag dog ändå.. eftersom jag aldrig hörde av mig efter senast!

men iaf, så är det exakt 2 veckor från och med idag, tills vi sticker! Tills vi slipper snön och blöta fötter! Tills vi får känna brännande värme även i skuggan! Tills livet leker helt enkelt! ÅÅÅÅÅH Det är så underbart så jag tror knappt att det är sant?! Längtar som ett djur..

Fast innan längtar jag tills lördag, då lillsnuttan fyller 20år!!!!!! Agnes alltså, och då äre FÄEEEZT! Ska bli grymme kul!

partydjur



Ska ut ikväll!!! WÖÖ PEPPA... Om jag inte hinner bli mördad av mördaren bakom mig innan förstås. Men tänkte ge allt ikväll, eftesom jag var förjävla lamt partydjur igår. SKÄMMEs'

syns i dimman

godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kööör

tjena tjenaaa!

Känns faktiskt bra att kliva upp tidigt på vardagar.. Iaf tusen gånger bättre än att vakna 2 och fortfarande vara trött! nu kommer jag ju vara piggast i världen när klockan är 2! WIIIIE Och jag ska börja med att ALLTID stänga av ljudet/vibrationen innan jag lägger mig.. Hatar att bli väckt när jag sover, och då när jag blir det blir jag så arg över att ha blviit det att jag bara ligger och är ilsken så jag inte kan somna om.


Eller okejdå, ibland när man typ inte har något speciellt att göra dagen efter, så kanske jag kan bli väckt utan att bli sur hihihii sMSA MIG!

Aja, ska HÄ på lite smink sen bär det av till max!

coca cola


Har druckit 1,5 liter coca nu, och tommy skrek i telefon att jag lika gärna kunde börja skjuta heroin eftersom jag dricker så mycket coca... Jag är rädd för sprutor, svarade jag då.. HHEHEHEH skämt o sido.. Det är gott och det måste ju ta slut nångång, och om jag har 1.5 liter så måste det ta slut innnan kvällen. Det är som en oskriven regel för mig, att det inte får lämnas kvar coca i flaskan!!! MAN KAAAAN INTE LÄMNA..... för då.. för dååå är det inte lika gott dagen efter, och man kan ju inte hälla ut coca...

Jag är lite väl förtjust i coca kanske... kanske borde sluta... kanske kanske kanske inte.. ha haa

dysse or not

Hahahaha. är hos pappabenke nu. Han har hakat upp sig på att jag kallar honom för dysse. Dyslektiker alltså. Han blir upprörd och upprepar det gång på gång.. "Dysse?!... vadå dysse... Jag är inte dyslektiker! JAG HAR INTE PROBLEM!" Är vad han försöker övertala mig med.. Jag utamanar honom till att undersöka sig..

HAHAH livet är bra ljuvt ibland!

förbjuden pose enligt fredrik!

hahaha., fredriks kommentar till bilden! åh, älskar sånna, sånna som kommenterar vettigt efter att ha läst och granskat!

som svar på tal, så var jag nykter och kände mig obekväm i situationen av att själv stående blir fotad, vilket ledde till en gravid-pose med handen bakom ryggen!

max kallar


Tjena bullpuppa dubbelhaka ünt 3.5!
Fin bild helt enkelt!


JA, kära vänner, blir så att jag ska jobba imorgon på Max, mellan 10.00-19.00, Så vi får se om jag efter dessa timmar med slit har någon kraft kvar till att vara partydjur. Men jag tror jag ska se film. Lördag såg ut att vara en mer lockande dag att dra ut på helt enkelt.

Fredag får nog spenderas tillsammans med någon smal och något tjockt!

snöslunga+utmaning

HAHAHA tack Ebbajs! Snöslunga heter det ju!!! Snöslänga?!!HAHAHA åh rätt nära ändå ju..

Har förövrigt blivit utmanad av cowabungaalltso igen, och tänkte lets do it.

Tre jobb jag har haft: Barnskötare, bigboy, MAX forever and always<3 (var tvungen att ta med en praoplats, haha BB)

Tre platser jag har bott på: Kungsbackavägen, skanörvägen, storgatan

Tre saker jag gillar att se på TV: Animal planet, greys anatomy, the hills

Tre favoriträtter: Typ kött är gott, sen vad vafna rätterna heter vet jag inte

Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: En hemlig plats, thailand, på stan

Tre personer jag utmanar: Ebbajs ofcourse, eftersom hon hjälpte mig med snöslunga-problemet, sen vet jag ingen annan som gjort sig värdig!!!! Men bara för att man måste välja 3 så väljer jag, Fridaosv och simoneericsson..



POWER TO THE PEOPLE!!!!!!!!

snö kan döööö

Hittade en lapp imorse där det stog att jag skulle skotta.. Jag gick och somnade om!

Men sen vaknade jag utav hack, regelbundna hack utanför huset. Jag tänkte och hoppades, JAAA JAAAA mormor är här och skottar allting!!!!! Hoppas det är klart! Jag går ut, och få se JORDENS största snöberg och mormor står och hackar i det med en spade.......... Fyyyyyyyyyyfaaaaaaaaannnnnnnn vad bara att klä på sig att gå ut och jag kände hur ilsken jag blev varje gång jag fick ta i extra mycket för att komma nånvart med den där jävla snögrejen!!!!!!


Aja, det är inte klart än heller, jag skyllde på att jag skulle äta frukost och stack in. Smöret var slut, så jag tog en festis och väntar på att typ malin ska höra av sig så vi kanske kan fika på stan. WIE.... Erbjöd faktiskt mormor lunch också, men det hade hon ätit. Kaffe hade hon också druckit. Så jag är inte all bad! Men ska gå upp och hålla tummarna för att det är färdigt nu(Y)

eller som christer undrar, varför ingen i norrland har ?!!?! äh, jag kommer fan inte på ordet, det försvann helt ut hjärnan på mig... Men iaf, en sån har dom iaf i sthlm, där det blir cirka 2 dm snö en vecka om året. Då har dom en granne med en snöslängA?! vAFAN HETER DET!!!!!... Snöskoter vill jag också skriva, men det vet jag att det inte är..men iaf, och den snälla grannen gör åt alla.

Jag önskar att vi kunde ha det så här...


my day

Min dag har bestått av ägning på 500, spruckna läppar efter X antal hårda fighter, insomning på soffan och mat.

Och för att göra den ännu roligare, så ska jag gå ut och skotta i snörstormen.

Hur har din dag varit? Tjänat storkosan? Fikat på stan? Gjort något asspeciellt?
this is my careface ._.

lat tjej

hej blåggän


har jobbat hela helgen på max så därför har jag väl inte haft tid/ork för att skriva... vilket jag egentligen inte har nu heller.. men ja, jag kan ju börja med att säga att jag är sjukt nervös för thailand och jag minns då vi satt i bilen och sa "nu är det 100dagar kvar! wIIE" och nu är det typ 22?!!!!! eller nåt... Ja, jag är rädd för att åka flygplan också.. Eller inte rädd när det flyger, utan när det startar och lyfter! blir väl att jag sitter och tjuter som med sprutan...


Ajjaaa orkar inge meeer.. hejrå

trött maxmänniska blev omöjlig

nejmen helvete, jag orkar fan inte känner jag nu.. blir hemma, och nu ska jag fan vara det också!
godnatt typ!

trött maxmänniska fäztar

Jobbade 12.00-20.00 idag och blir samma visa imorgon! Men ikväll är jag fan inte omöjlig och ska nog göra någons fest roligare!!!!!!!!!!!


parttydjur


pappabenke vet mest om facebook

och såklart är han ju dysse och särskriver!! hahah, så jävla roligt att se honom skriva.. Skulle vilja se honom skriva en uppsats :')

TADA, här fick jag hans uppsats som tog typ 5 minuter att skriva för att vara realisktisk!

Benke ! säger:

de gör du inta bara,du får exploatera ditt liv men inte mitt.Alla foton som du lagt ut på facebook har ett amerikanskt företag rätt att publicera.20% av företag som ska anställa kollar på facebook,tänk på det om 5 år kanske...



och phuuuu han läser inte min blogg alltså!


misstänker att någon familjemedlem läser min blogg

Benke ! säger:

tjena .lägger du ut mina fina slalom hopp så stryper jag dej...



blev inge film på pappabenke


sällskapsspel

Nu sitter jag här och väääntar och väääääääntar på att lille knodd-agnes ska komma o hämta upp mig! Hon vill spela sällskapsspel med killarna.. Jag sa att jag var med på ett villkor: om jag fick vara i hennes lag och vi fick inte förlora! .. . fast nu blev det ju två villkor. Men iaf! Det var det som var viktigt liksom.

Mamma berättade att när jag var liten så gick jag alltid hem när mina kompisar skulle spela spel.. Har ett ganska tydligt minne hur vi sitter hemma hos Jonas hållander och ska spela "Resan".. Och jag kommer ihåg att jag tyckte inte om det!

Och vad äre nu med det här att "allllllaaaa" hör av sig när jag har bestämt mig för en hemmakväll... Blev liksom tillochmed bjuden på fest, och jag är tvungen att tacka nej. Men jag har blivit så sjukt peppad, så det förvånar mig inte om jag sitter där med typ en 3.5a i handen.

Ja, jag blir full på 3.5or..

kusiner imellan

Karro säger:

men sluta snacka om ditt könshår äckelpäckel

joel... säger:
det är väl typ 0.000000001 gånger så vidrigt som din jävla mens man får höra om stup i kvarten


Spa på södra

måste gå o skita innan jag fortsätter med detta, brb

tjena!

Mamma bjöd med mig på spa idag, vilket var hur snällt och kung som helst. Fick massage för första gången i hela mitt liv som varade i 50 minuter men kändes såklart som 10! Fick samtala med gamla nakna tanter i bastun! Fick bada varmt, sen kallt, sen varmt, sen kallt för att sätta igång blodcirkulationen! Fick bada bubbelpool! Fick äta apelsin och melon hur mycket jag ville! Fick bada utomhus, fast var såklart varmt i vattnet! Fick skjuts av mormor!

PiCTuReS:
omklädningsrummet!

varmbadet!

busigtjej 14år

busigtjej 14år tillsagd att inte sitta som en säck!

karrobajs mamma!

Karrobajs and mammut

softarn

söt tjej, söt under ögat

söt tjej svart/vit

karrobajs som fotomodell i utebadet!!

karrobajs som fotomodell+monsterhand



Tack mamma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och roligt för alla som kollar både min bdb och blogg att få se samma bilder 2 gånger, jag förstår att ni njuter av att få se igen... JAG VET DE!!!!!

spa med mammakicki

ska på spa i min råååååsa bikini nu. skriver sen... hemmakväll... någon?!

Utkast: hahahah,, åhh, ...



hahahah,, åhh, jag älskar mig själv!!!

Aja, man är ju fan piggare när man kliver upp och är bakis och har supit halva natten.. Seriöst!


ja, detta inlägg skulle väl kommit 8 imorse egentligen!

MEN nuuuu fick det komma. Gick bra att jobba dom här 4 timmarna på max och nu är jag hos pappa och väntar på att bögkursen ska börja. Och så ska jag få skäll.. funderar på att hålla för öronen bara för att retas. HAHAAA

Asroligt att retas med pappa, för han blir så JÄVLA arg utav det... hahahah.... åååh... ja, det är verkligen som en sport för mig.

Juste när jag gick hem från max idag, så gick jag och fnissade för mig själv hela tiden, jag kunde liksom inte ens hålla mig.. hahah.... åh.. "jag har inte druckit än... men det här är mitt godaste:D" ingen som förstår men det skiter jag i, herrå


tjena, krogen eller

nejmen, jag ska ju bara upp o jobba klcoakn 10.000 ddet är ju lingt. ska sova, herrå tar bussen imrrn också vissa är ju dumma u huvudet!

HAHAHA nhrjdåö.... karoline westberg<3

de e jag de

(y) eller (n)

Nu är mammakicki hemma och vi lagade mat tillsammans! Det blev safranspasta med fetaost, roccolasallad, soribfcchashd-korv och paprika! Ja, jag vet inte hur man stavas det där. Men det är kunggott och jag drack coca till.

Nu peppar nadia mig på att dra ut! Hon säger att det är lilllördag och att massor ska ut... Jag jobbar ju imorgon... hoooora... Men sist jag drog ut och började 10.30 och jobbade till 19.30 så gick det ju kung... Och denna gång lär det ju bara bli några öl........ AAAAAAAH, vad ska jag göra. Plus att jag slutar 14.00.... Jag borde klara det.. Och det är alltid skönare att kliva upp tidigt när man är bakis... Varför sitter jag och försöker förklara mig och försöker få mig att tycka att det är okej. Jag gör väl vad jag vill... HAHAAAAA

Ja, tål att tänkas på... Ska kanske kleta på mig mascara  och bege mig helt enkelt... Okej, vi röstar!
Gå inte ut - (n)
Gå ut - (y)


Okej, eftersom det inte kommer  vara någon som röstar så röstar jag på mig själv

.....

.....................
..







(Y) YES!!!!!!! OCH IMORGON KOMMER JAG FÅ VETA ATT JAG LEVER!


Jag och nadia en karatenatt

inge toapapper, inge bajs..........

OKEJ, jag läste nyss blondinbellas blogg, vilket jag gör ungefär dagligen efter kenas, sen matas det på med alla möjliga bloggar. Men iaf. Hon hade skrivit om att hon inte vågade handla toapapper,för att det var pinsamt. Sen att hon träffat en kille som säger "skulle aldrig handla toapapper i hela mitt liv!! Då fattar ju folk..."


JAG SMÄLLER AV!!!!!!!!!!!!! Hur tänker sånna människor?! Att om någon aldrig ser dom köpa toapapper, så tror ingen att dom bajsar?!  Ne, det där citatet med att han aldrig skulle handla toapapper och att folk skulle fatta, gjorde att jag fick mig en tankeställare och kom på att jag träffat sthlmare förut som inte kan prata bajs. Är alla sthlmare så eller? Mammas krister kan prata bajs tror jag? Eller så är det jag som brukar prata om bajs när han är med... Ja, jag tycker iaf det verkar helt sjuuukt patetiskt. Visst alla kanske inte är lika öppen som mig med bajssnacket, men att inte kunna handla toapapper i hela sitt liv, är patetiskt!

en hel halvtimmes slit

Jobbade idag... Var givande och jag kände verkligen att jag gjorde en stor insats, verkligen.. Jobbade stenhårt i en halvtimme! Max<3


Men dock bara för att jag var där, så fick jag jobb imorgon också, så det var ju liksom kung ändå. då blire mellan 10.00-14-00 och sedan 16.15 ska jag gå på den där satans övningskörningkursen! Sen ska jag köra hem därifrån. HAHA, hade ju varit roligt!

OCH VET NIIIIIIII... Tog ju sprutan idag för idag är det bara 31 minus 4 dagar kvar tills jag drar till THAILAND½!!!!!! Räknade på fingrarna och kom fram till att det var 26 dagar kvar alltså WIIIIIE! Juste, sprutan gick bättre än förra gången, även fast jag började grina så satt jag åtminstonde still., förutom att hela kroppen vibrerade då. Pappa blev ännu en gång besviken och tyckte jag var fjantig :(((( WÄÄÄWÄÄÄ.. Agnes satt iaf och tryckte nageln i handleden på mig och drog ner mössan så jag inte skulle se något.. Fast jag såg igenom, haha.

Idag är mamma hemma och ska ge mig mat också, så det är ju kung.

skoja

skoja, jag menade desperete houswifes.. Men dock peppar jag ändå somfan till greys imorrn, heheheh!!!!!!

slalombög

HAHA skulle somfan vilja lägga in filmen på slalombögpappa och visa er! Om jag bara hade orken och visste hur man gjorde dvs!

Men ska nog ta mig orken och tiden att klura ut hur man gör senare ikväll eller imorgon. haha

Nu sitter jag och suger på en godis som smakar lakrits.. väntar på att greys ska börja, sen när det är slut, så hoppas jag att jag är trött och somnar! Obehagligt att sova själv i storhuset juuuu!!!!

pizza



Är hemma hos pappa och har tryckt i mig näääästan hela pizzan. Nu ska jag se på någon snowboard film som han och elle gjorde i hassela.

Later

middag hos pappabenke

GUD vad jag är jätteseg och trött nu.. Tänkte somna in på soffan, men ångrade mig och kom på att jag måste kunna sova ikväll, eftersom jag ska ta spruta imorgon klockan 10! AAAAAAAAH.. Fast tror det kommer gå bättre den här gången, eller det måste gå bättre, eftersom förra gången var helt hysterisk.

Ska ta en uppiggande dusch, och sedan ta bussen(kanske promenera?) ner till pappa, för att få middag.. Och middag hemma hos pappa betyder antingen hamburgare eller pizza, och denna gången var det de sistnämnda. Lady diana in my heart<3

sooooopa

HAHAHAHA fan vad jag kom på att jag spoilade allting för dom som inte sett filmen nu!!! :')


hahaha var faktiskt inte med meningen... sopa om du läste det och inte sett filmen men vill se filmen! HA!

män som hatar kvinnor

Filmen var väl sådär. Min mamma hade sett den igår. HAHAH, fan vilken nitlott för henne, som är så pryd och knappt tål att höra ordet knulla.. eller fitta för den delen, som dom sa några gånger i filmen.

Jaa, den var väl klurig och intressant, men ibland var skådespeleriet för dåligt och man märkte tydligt att de var en svensk film. Så är den väl inte mycket mer märkvärdigare än Beck-filmerna. Förutom att det var "Martin beck" som var boven i denna film då.

Så det var väl ungefär min syn på den.

tacosmys

FUCK YOU FREDRIK! och nej, jag tvättar aldrig händerna jesper.. tycker om att slicka på dom efter att jag kissat. smakar gott.


VILL NI VETA VAD JAG GÖR NUUU?!?! Ja, jag sitter sååååklart vid datorn, men annars så gör jag tacos med malin och agnes, och natha ska komma hit! Hur gott och hur mysigt somhelst.. Har tänt massor med ljus och dukat fint. Så mycket ljus så brandvarnarn gick igång..

Sen ska vi nog på bio, eller agnes bangar för hon tycker filmen vi ska se är för hemsk, men jag tror den kommer vara bra!
"Män som hatar kvinnor".. Aja, bara höra av sig om någon är på att se den!

nu ska jag hjälpa till. herå

ta reda på vad du vill ha innan du kommer till max

Nu har malin och nathalie dragit.. malin lämnade sina chips, YES!

Annars så var malin hulken igår, och ajg ska försöka få in bilder på datorn ,så jag kan visa er. HAHA. AJA, det ägde iaf. Gårdagen spenderades med malin hela dagen, och då la vi golv i hennes rum.. Tänkte efter att vi varit så händiga var vi ju tvungen att ta en öl också.. Tog 2.. Osv osv osv osv..

Har jobbat idag också på max. Jag har kommit på att jag gillar fan det jobbet somfan. Det är roligt och underhållande, och det händer saker hela tiden, vilket gör att timmarna går snabbt! Men jag haaaatar folk som inte vet vad dom ska ha och står och ska försöka välja något i 5 timmar, vilket leder till jordens längsta kö. Står och ööööööh:ar och kollar upp i taket. HELEVETE, man vet väl vad man ska ha när man ska äta nånstans.. Man borde ju känna innan "nu vill jag äta på max, fan vad gott med ett friscomål"

FUCK YOU säger jag till alla som är seg på att beställa och ger mig kö.

notera-bilder på malle kommer snart

helgledig

Fyfan vad segt det är med blogging under helgen för min del.. Jag kanske ska börja göra som BlOGgDrOtTnInGeN och ta "ledigt" när det är helg...

ELLER SÅ SKRIVER JAG FAN NÄR JAG VILL OCH KÄNNER FÖR DET... känner inte för det nu, så herrå

RSS 2.0