Fäzt

HEjhEJheJ


Sitter hemma hos mallebajs och dricker kvällens första grogg.. Som var förvånansvärt god...?! Annars har jag och malin färgat håret på varandra.. JA, Jag tror min mor ljög för mig då hon sa att det var fint. Menmen, det är bara hår och som vanligt är jag careface. Färgade det ljusbrunt.

this is my careface ._.

Viktor says:

"Hej visste du att åldrandet dödar 100 000 gamla människor varje dag.Gamla människor är också människor. Vi måste besegra åldrandet, för annars kommer åldrandet besegra oss själva,kolla gärna in min blogg om åldrandet..."


karran says:
Det är en del av livet.. Orka överskrida populationen med gamla som bara går runt och har ont i ryggen eller lider av något annat. Allting har sin tid, tycker jag.. Sen om denne får en sjukdom, så kan man ju försöka besegra den, som om man skulle försökt göra en ung människa frisk. Sen ligger det nästan i varje individs eget ansvar att försöka hålla sig så ung och frisk som möjligt.. Dvs, inte röka/snusa,dricka alkohol, äta fel saker osv.

Det är ju ingen spänning med livet heller, om det aldrig tar slut.

Lät ju som att jag var jordens mest känslokallaste människa.. Men i det stora hela så tycker jag ungefär sådär.

I'm sorry to say

you're never gonna change..


old diary

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH!!!!!!!! JAg dör!
Jag håller på att städa rummet, så hittade jag en liten bok, där jag skrivit då jag var 12år. Så jävla pinsamt att läsa, men så jävla kuuuuuul, haha! åh.

Alltså jag vill så gärna dela med mig om det jag skrivit, men det är fan för pinsamt.. hahaHAHA, åååååhhhh, detta gjorde min dag alltså.

men vägra vakna då äckelunge!



Jag vaknade ganska sent idag. Eller jag klev upp klockan 2 av att hedlund ringde och sa nånting om polisen, och det gjorde mig ganska pigg!

Annars så har jag ringt sebbe som ligger och är helt död..Han svor åt mig några gånger då jag ringde igen då han sagt åt mig att ringa om en kvart, men jag ringde efter 5minuter... Hur fan kan en som sover veta det?! tänkte ju jag.

Bilden är iaf från några månader sedan, då sebbe kom hem till mig och somnade efter skolan.. SOMNADE EFTER SKOLAN?! Hur fan kan man sova så tungt då.. Ni kanske får se hela bildspelet någon dag.. Eller ikväll får ni, om jag inte gör något annat. Så ikväll it is!

chriztmaz prezentz



Här ser ni en nöjd och glad tjej tillbakalutad i soffan efter en dag då hon handlat färdigt alla julklappar.

WIIIIIIIIIIIE!!!!!!

Fast iofs har jag inte köpt någon till sebbe än.. FAN.. Det är ju också den jobbigaste delen! åh. Men det kommer, det kommer!


Jag fick förövrigt ett telefonsamtal idag, av en brud på barista, så jag ska dit och ha en lära-upp-dag på tisdag! Så det firar jag med att laga mat till mig och min mamma.. Lövbiff och klyftpotatis.. Enda maten jag kan, men dock så god!

Nu måste jag upp och fortsätta.. LaTEr

facebook:ade och hittade dessa





Det är två bilder från vårshowen då jag gick i 2:an! Och dom är tagna av min brors kompis Isabella=)
Jag hade en alldeles för kort klänning, vilket jag skyller på mode/design som sydde upp våra kläder.. haha, när högstadie-barnen kom för att titta så fick jag hålla igen benen ganska rejält för att inte blotta ut stackars sigfroid helt och hållet.
Sigfroid heter min puppa alltså.. Men det var faktiskt inte SÅ farligt, jag hade ju faktiskt trosor och strumpbyxor på mig också.

Den showen var rolig och wöööö  vad jag vill tillbaka när man ser sånt här!


bakis som ett DJUR

Är fortfarande bakis och klockan är 20.35!!.. blir så snuskigt bakis på vin.. suger..FYyyfan.

Idag hörde/såg jag sebbe bajsa för första gången.. jag kräktes nästan. var så JÄVLA äckligt. Äckligare än vanligt..

Nu ska man på vinet igen och jag blir väl spy hejvilt om mig ja! wöööckkkk

Vinkväll, vinkväll och åter vinkväll.

Ikväll blir det en ny vinkväll. Och då menar jag ingen vinkväll där jag byter ut vinet mot shotar.. Det blir till och med ost&kex, så de är ju en ultimat vinkväll!


Miss it!



ÅÅÅÅÅÅÅH vad jag saknar sommaren.. Saknar basketmatcherna somfan.. Saknar basket..  saknar min basketboll.. FAN

När jag tänker på det, så var basket-tiden fan den bästa i mitt liv, kan man säga. Har bara lyckliga minnen från när jag  spelade och jag vill bara tillbaka till det. Menmen, Är väl bara längta tills nästa sommar och önska sig en ny boll och börja skjuta.. WIIIIE bara pirrar i mig då jag tänker på det :')

Ska gå och försöka sova nu iaf.. och tänka på jordgubbar och mjölk, som andreas sa att jag skulle för att lyckas... somna alltså.

godnatt

Jag kan inte somna!!!!!!!!!!!!



lätt som en pläTT

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=118285 

WÖ, då har man blivit medlem som alla andra brudar här i stan.. Men det verkade ju ganska vettigt, och jag som är någorlunda fattig, skulle inte tacka nej till en presentkort som kommer i brevlådan!

Klicka ba på länkan och bli medlem..

Nu ska jag inte blogga på ett slag tänkte jag, så hörsdå hej

tecken, skator, mössor osv

HejjjjjjHEjhej


Jag hade bestämt att imorse, så skulle jag upp ganska tidigt och åka iväg o träna, och sen basta med malin. Men ickeeee! Jag råkade snooza tills mobilen slutade snooza.. Men de var som om någon ville att jag skulle vakna ändå, för det var en jävla skatjävel, som satt utanför mitt fönster och hackade på nånting, och även fast jag kastade en penna så att den flög bort, så kom den tillbaka.. Tänkte att de var ett tecken, och att de var bäst att kliva upp.

Hittade kanske jordens mysigaste och gulligaste mössa på stan iaf. Och ikväll gåre bara skit på tv, så jag funderar på att göra slingor i håret.. Bara för att det går skit på tv alltså.

Godnatt



Jag och bävern dansar bugg


Har batteriluckan till mobilen nu (dock inte den som jag tappade bort, som sebbe sen sa att han hade, utan den som jag haft som reserv, som jag tappade bort förra gången, jordens längsta parantes).. och jag funderar stenseriöst på att börja använda stordonken som utgångsmobil. (stenseriöst)

Nu ska jag lägga mig i sängen och skriva lite funderingar i min antecknigsbok, sen försöka sova.

mobilluckaN

Har fått igång mobilen iaf.. Pappa hade kvar puk-koden, som tur var. Men luckan är fortfarande försvunnen. Men som tur är, vet jag att jag har en liggandes hemma någonstans, eftersom jag tappat bort, fått en ny, hittat den jag tappat bort. heheh.

Nu ska jag se en film med sebbe, så laterrr.

ångestdag, hörs imorrn

Har skaffat mig en redig jävla ångest-dag.. Men man ska ju inte tro att man klarar sig utan sånna..ICKE!

på återseende imorgon!

fanfanfan

WÖÖöööööö.. Hittade mobilen! Men dessvärre, utan lucka till batteriet.. och DESSVÄRRE, av stängd.. DESSVÄRRE att jag var så packad igår att jag inte kom ihåg pin-koden, men försökte och försökte och försökte.. Nu måste jag slå in puk-koden.,,, vadå puk-koden.. Inte fan har jag den kvar e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Någon som vet något annat sätt att starta den på? snällaaaaaaaaaaaa

sket i vinet och shotade.. tydligt de

Säger som inlägget inatt "men VA?!"

HAHA.. Vafan.. Ja, min mobil hittar jag inte.. FAN skulle använt jonnas metod, med en utgångsmobil..

och simpan vars fan var du?!!! karran fick iaf en karatefylla!

ååååååh!!!111.. finns väl inget annat o göra, än att skratta åt det.

HAHAHAH
HAHAHAHA

HAHAHAH
HAHA......

men va?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!?!?!?????????????????!?!?!

men va ?!?!?!??!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????!??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????!!!!!!!!!?!?!?!?


VIn


Ikväll blir det vinpimpling med malle.. Fast jag tycker ju inte om vin.. Men känns som att det är en såndär sak som man måste lära sig att dricka..Liksom när man är vuxen och ska på vuxenmiddag och då får man ju typ vin till, säkert. ÄH, jag lär ju fråga efter ett coca-glas istället.. Hoppas!

Syns i dimman


finally

HOHO, nu hör jag att tvättmaskinen stannat! Så nu ska den hängas, sen blir det godnatt.

Sovgott readers!

karran som liten



Dåligt överseriösa! Haha. Pappabenke som hövding, HAHAH!
Måste nog säga att jag hade världens bästa barnkalas när jag var liten. Alltid någon sorts maskerad, som följde temat in i minsta detalj. Så bjöd jag ALLA barnen på gatan och jag växte upp på världens bästa barngata, så det kryllade med ungar! ÅÅÅÅH vilken nostalgi :')

Ja huga.. när man var liten!

hehehehe


Kände genast att jag blev tvungen att skriva ett till inlägg, annars för jag väl spö av någon som börjar på S.
HAHA, vilket jag kom på nu, kan misstolkas ganska rejält. Ebastian, slutar det på iaf. Det blir ingen karatefylla. bara en normal..... heheh *LäNgTaR*

Åh, vad dryg jag är.. Hur länge håller en tvättmaskin på? Tänkte vara uppe så jag kan hänga tvätten som jag satt igång!..?


KK

SSimpaaa!! om Deppiga tjejeN:

"Haha ja vet inte ens om de blir men ja ringer om de blir! ;D vet inte men de blir nog kul! ja vill se dig strippa! och massa meeeeeeeeera KARRAN KARATEFYLLAAA!!! TAGGAAAA!!!"



HAha, tydligt att jag ska ut. Men jag är ledsen simpa, ingen karatefylla för karran. Hon ska bara smutta på lite vin och filosofera imorgon! (eller.. den som lever får se)

Deppiga tjejeN

Och ni som tycker min blogg är så sjuuuukt deprimerande, kan ju sluta läsa. Eller börja lära sig att ta allting med en nypa salt!

Så, nu ska jag fortsätta och skriva något så sjukt deppigt, så ni börjar få självmordstankar då ni läser. Hoppas.

Har jobbat ikväll på mitt så extremt tråkiga jobb, som knappt ger några pengar. Har duschat, men svetten börjar komma tillbaka och jag är ÄCKLIG igen. Jag har ingen att vara med ikväll, så jag har jättetråkigt. Sitter bara här helt själv och möglar. Kommer säkert inte kunna sova inatt.. Kan ju inte sova på nätterna liksom! Vädret suger mer än vanligt och jag fryser om fötterna och händerna. Mitt rum är som ett bombnedslag av kläder, damm och massa massa skit. Ja, livet suger helt enkelt, finns liksom inget positivt. Imorgon ska jag dränka mina sorger med en låda vin.


/ Life sucks

*Sen hoppas jag att det finns hopp om några därute, som förstår ordet ironi.


uppemedtuppen!

Godmorgon!


ÅÅÅH, Trodde aldrig att jag skulle klara det! Men jag gjorde't!!!!!!!! wIIIIIEEE! Malin ska hämta mig om typ en timme så ska hon åka och jobba och jag ska till birsta. 

Hoppas jag kan somna tidigt ikväll iaf!


Nu PiSSA

ge mig sömn, johnblund

Jag vill sova!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jävla skitbajshorakukhelvete..

Godmorgon

Hello sunshines


Jag blev väckt ungefär halv 2 av att malin ringde och väckte mig. Själv hade jag ju ställt klockan på 10.00, i ett försök med att vända tillbaka min dygnsrytm! Men aaaaaaack, så trött jag var då den ringde. Somnade inte förän halv 5 imorse?! Och sen drömde jag att jag blev hängd, så jag riktigt känner hur huvudet lossnar från ryggraden och så vaknade jag med ett ryck..

VAD HA HÄNT?! Jag brukar ju sova hur mycket som helst och drömma assköna drömmar jämt..Inte vara den som sover dåligt och drömmer nightmears! Får bli ändring på det, och det med basta!

Jag vill basta, malin sluta tjura och säg att de är för varmt, vi ska basta i din bastu i helgen. SÅPP!

Nu blire mackor, oboy och till "efterrätt" mumsmums! Och 4 st gossip-avsnitt!!!!!!!!

/ Mömsgottmedmat


beroende av gossipgirl..?!!111!



Kanske jordens skönaste tofflor.. eller mjukisdosor kan man kanske kalla det! 
Iaf, så sitter jag och saknar min love och tänkte trösta mig med lite nya avsnitt av gossip! Jag har vänt på dygnet, men eftersom jag är arbetslös, så gör det mig inte så mycket. Jaa, jag är arbetslös, man räknas inte som arbetare om man jobbar kanske 8 timmar i månaden på en hamburge restaurang, SÅ DE SÅ.

Får se vad morgondagen bjuder på för något, troligtvis inget.. Men jag kan ju se framemot att jag har lite coca kvar, och några mumsmums och en polly. Kommer alltså kunna somna gott ikväll.

/ Karrobajs
















Jag ser ut som min mamma, typ



Det är nästan lite skrämmande.. Såg mig själv speglas i en buss en gång och trodde det var min mamma som jag såg!

Jaja, nu är jag så trött så jag funderar på om jag ska lägga mig i soffan och vila..(vilket också är väldigt likt min mamma)

/ Karromamma!?

Sova mycket, men ändå vara trött, allting går inte hand i hand och de är tydligt de



Jag är helt sjukt trött och slöööööö idag. Samma som igår hatade jag sebbebus som inte lät mig sova vidare efter klockan 13.00.. MEN VA, 13.00, då borde jag ju vara pigg nu? det tycker jag,, mm.

Jag bad min lillebror hjälpa mig att ladda ner lite gossipgirl, så nu ska jag se det om en stund och bara vara asslö.. Synd att jag inte hade cola och chips osv, hade ju varit ultimat.

Ikväll, DESPERETE!


/ Slönacken

morgonsur,ungdomsi,max,solaELträna



Jag var jordens tröttaste människa imorse och berättade för sebbe att jag hatade honom, pga att han försökte få upp mig ur sängen.. Okej, jag kanske inte hatade.. men det var fan på gränsen.
Men sen kan vi säga att jag skoja, för att han var bästbästbäst och gjorde fika till mig.

Drog ner och hälsade på ungdomsmottagningen och nu sitter jag här hemma.. MAX har ringt och vill att jag ska jobba 19, 25, 27 december och jag sa bara ja, de är klart. Är väl något man säkert får ångra.

Malin ringde och hon vela antingen sola eller träna.. Jag ska med, så de blev sola. ehehehheh. Helt sjukt vad man blir helt snuskigt vinter-blek. Men nu lär man ju bli röd istället..(dock så är kanske det positivt, det jämnar ju ut sig med finnarna)

/ Karrobajs

Smart barn

När jag var liten spelade jag fotboll.. Mitt lag ägde, vi vann ALLA matcher, och fick flytta upp flera åldersgrupper, pga att vi var så bra. Och även där regerade vi!

Eller när jag säger vi, känns det lite fel. Jag var målisen, och gjorde inte mycket alls.. Ritade hjärtan i sanden och stog på händer under matcherna. Mitt lag var så grymt så de andra inte ens fick målchanser.

Men ibland blev det ju dags för straffar också.. Huga huga.

Min tränare peter sa åt mig att "karro stå i mitten av målet"
Jag gjorde som han sa.
Men då sköt dom ju mål på sidorna och jag blev så arg på peter och gick fram till honom och frågade "varför ska jag stå i mitten för, när dom bara skjuter på sidorna?!!!"


Nu ska jag få mat. MAX-MAT!!!!!

/ Karrobajs


Grattis på farsdag





/ Karrobajs

whatz uuuuppppp...



Kanske ses i dimman ikväll.. Eller så är jag bara sådär soft och tare jävligt lungt.

MEN TITT, där är stordonken också.. Saknar den lite<3  

Jonna har en utgångsmobil. Den heter utgångsmobilen, berättade hon och den använde hon när hon gick ut. Bra ide tänkte jag, eftersom vi blir ungefär lika slirade.


/ Karrobajs

Glömde en sak på "Att jobba på max"

Några gamla klassisar kom dit och åt fyllemat. Jag fick beordran att gå ut till severingen att ta bort brickor(?!) VAFAN TAR NI INTE BORT TALLRIKEN HEMMA HELLER?!..

Iaf. Dom viker sig av skratt och frågar "Är du nöjd med livet nu karro"

GRATTIS FARMOR :D


Min farmor fyller år idag, och pappa tyckte det var najs om man slog ihop farsdag med det. Så vi ska åka till dom och typ säga grattis osv och käka något.. något gott hoppas jag, men av erfarenhet såååååå.. hehehehe. Men ja, vi får se.

Bilden är från vårshowen, därutav att jag är så svettig.. De var jag som var svettlana..

HIHIHOHOHAHA.

Att jobba på max

*Jag jobbade mellan 00.00-04.00 inatt.

*Fick ta rast varje gång det blev lungt.. Naturligtvis utan lön dvs

*Fick cirka 5 förfrågningar om jag ville KNULLA utav 14åriga killar som druckit sig så full på 3.5or så dom knappt kan stå.

*Slutade ju 04.00, så jag skulle egentligen slippa städa. MEN NEJ, jag fick räkna kassan tidigare och sedan gå ut och plocka skräp runt hela området. I SPÖREGNET!!!!!!!!

*Jag tror knappt jag tjänade 300kr på det där.

* Är det värt det.. SÅ JÄVLA INTE


Ses på max inatt.. och jag ser inte fram emot det


hejzan

  HejZAAAAAN


När jag gick i 8:an så hade jag en lärare som var liten och asiat. Var inte det som var grejen, utan grejen var att han kunde inte säga L. Han hejade alltid så roligt, tyckte vi pubertala ungdommar. Han sa nämligen "HAJJÅ åtta david!" varje gång han kom in i klassrummet.

Så en klassis till mig funderade på det där och tänkte att "vad säger han när han kommer inte i lärarrummet då..?!". Kunde liksom inte bara spåna i det, utan han var tvungen att fråga. Så nästa lektion bestämde sig min klassis för att fråga(jonas, vem annars!!?).

Alla förväntade sig en "Hajjå ajja jäjare!"
Men han säger långt och utdraget "jag säger: HEJzaaan"

Jag tror nästan jag pinkade på mig. Jag dog. Att han ens svarade på frågan.

Jaja, Han förgyllde iaf många av mina lekitioner på högstadiet vill jag lova! Men denna historia är väl som alla andra, "man måste varit där" för att förstå.

Så de är därför jag skriver hejzan.. (jag menar, allting jag skriver har ju en lång historia bakom sig, så tänk på den nästan gång ni läser)


Köpt ny t-shirt



HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHA
Jag älskar mig själv.. Och han på tröjan :')

Han kommer snart hit och ska få se den för första gången.. kommer bli asbesviken om han sätter sig framför en dator och ser den typ nu eller något. Men jag kunde inte hålla mig! HAHA.

Mamma tyckte den var gräslig och att jag var helt sjukt elak. Men jag gav typ bara denna respons "MAMMA MAMMA, HAHAHAH, KOLLA, MAN SER PENISROTEN!"

Fin va?!!!!!!!!!
mmmmhhhhhhm, vet att ni tycker det!

Närmare eftertanke

Eller jag håller visst med, men hon använder blyg, iställt för tillbakadragen och det är där jag missförstår kanske.

Blyg: som att inte våga säga saker för att sedan rodna och vara begränsad pga av det.
Tillbakadragen:  som i att man kan/törs är inte begränsad, men man vill bara inte utlåta sig totalt.
- Det är så jag ser det.. men kanske bara är jag


JAG TROR MINA ÖGON MÖGLAR IHOP SNART.

Ne, nu blir det animal planet..

Natti

blyg nånting nånting och hanapee

ÄH, Tänkte skriva något. Något om att vara blyg. Men min hjärna blev alldels för trött för och mina ögon kan knappt hållas öppna längre. Fick det iaf från HP's blogg. Men jag vet inte riktigt om jag samtycker i det hon skriver, eller iaf inte i allt. Jaja, slängde ur mig några kommentarer och mer kan man väl inte göra.

Kanske skriver imorgon.

Eller kanske inte, FÖR DÅ SKA JAG PUSSAS MED SEBASTIAN HELA DAGEN :')))))))))))))))


alla duvorna på marken



Jag har fått bloggtorka, för att låta riktigt klyschig!

MEN NUUUUUUUUU E jag tillbaka, för ikväll iaf. Tänkte försöka vara vaken extra länge, pga att jag jobbar natt imorgon. och det betyder, nej jag kommer inte spela kort med er, och ni kommer inte få  se en överfull karro skrika "bruschan" åt allt och alla hela kvällen. Förstår att ni är besvikna.

Älskar att jag skriver "Ni" som att de är några som läser bloggen :') hahaha. Men de verkar ju coolt.. döööötufft, som tigrarna hemma hos leo karlsson hade sagt.

Jag sitter och saknar min grabb, som svek och drog till kramfors på någon utbildning. Härom dagen satt han på "underläsning" berättade han.. Verkade ju inte dåligt tyckte jag! haha

SCRUBS NUUU. Kanske skriver något sedan, troligtvis inte.
hejdå

RSS 2.0