men först en dusch, får inte lukta usch!

AAAAAAAAH, vilken jobbig dag!

Är trött som ett djur och sen är jag ju mobbad så ingen vill umgås med mig.. haha. Ska iaf gå o hälsa på agnes på dallan och Fredrik på BK, sen tar jag nog bussen hem till mamma och sover där.

Fick ju en hunka av pappa till att köpa mat(pizza) för, men jag funderar på att köpa något annat gott.. Som jag kan ta med till mamma och äta som nattmat. Låter ju asnice. Håller annars på att ruttna, så borde helst gå och ta en dusch. men nja, ska tänkas på det.

Imorgon ska jag se en skotertävling... Kanske.. eller kanske ska ändra mig till ett nej. Det är 10 på morgonen, och jag gillar ju att sova. fan.

JAJA,kom fram till nu att jag ska tvåla in kroppen och försöka lukta rosor ändå. Håret får vara FeTT och lukta mögel


karrobajs is back

Okej, jag ska börja blogga. Varje dag, och ni ska seriöst få följa min vardag.



Såhär ser jag ut i ett hjärta. hejdå

thailand



Long time no see!

HEJ BLOGGEN! HEHEHE

Nu har jag glada nyheter, eftersom sist jag skrev så var dom ganska tråkiga. ganska liksom. hahah. Jaja, skitsamma.
nog om dig!

JAG SKA ÅKA TILL THAILAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag och 3 styckan till blondiner drar den 1:a April och reser runt i en månad, för att sedan komma hem och vara brunast, fullast och lyckligast på sista april/första maj!
truppen består av: karran, malle, agnes o sandra!

Det ska bli så jävla kul och jag längtar som fan nu :D:D:D:D:D:D:D:D:D är dock rädd som satan för sprutan som komma skall.. Men man måste ju ta den nångång satt.

Jag ska rida elefanter, simma med delfiner, sola, bada, dricka coca, supa, bli fullast vinner på fullmoonparty!, shoppa, skeda malin i någon hydda, osv osv osv osv!

Någon som har någe förslag eller tips om vad man borde göra när man är där nere kan ju säga till! Resan gick lös på 6295kr, för dit och hem.. Inte illa pinkat e!

Nu ska jag ringa och snacka med någon på grönalund eller vad jag fick sms/mail om... HERRÅ

onyttig+nyttig

Jag är hungrig som ett djur.

Vaknade 10imorse och la mig i soffan som en 5åring och såg på disneychanel. PLus att mamma gjorde fika åt mig<3 Jag är bortskämd, jag vet. Sen så packade vi ihop lite stuffs och drog ner på sporthallen och solade,simmade,bastade. Får inte glömma att nämna, att vi både promenerade dit och hem.

Igår hade vi en hemmakväll hos putte, där det gjordes protienglass, spelades NHL och sågs på film/real world. Får inte heller glömma att nämna att jag åt chips&dipp och drack coca.

FAn, så den här helgen verkar ju ha gått plus minus noll. Bättre än bara plus. Eller vad som nu är dåligt?

AJA. Jag är iaf hungrig som ett djur och ska snart åka till mina morföräldarar för att göra något åt saken.

möms

Det blir bäst så älskling

Eftersom jag aldrig skriver så tycker jag det är konstigt att besökarna blir fler.. Har väl kanske något att göra med några nyfikna själar, som vill veta vad som hänt med mig och basti. Men det lämnar jag till eran fantasi, MOHAHHAAAAAHA.

Nämen det är slut, vilket nog många av er listat ut. Det är ömsesidigt och tråkigt. Men ordet som jag hört sägas mest dom senaste dagarna, både av mig själv, han och andra, är att det blir bäst så. Vad som nu är bäst med att vara utan den man älskar och är kär i, är ju ologiskt. Men så som vi inte kunde få det att funka, så blev det bäst såhär.

Aja, så nu är det stopp för våran lilla berg&dalbana till förhållande, även om jag saknar honom och ligger & sparkar med fötterna i golvet och gråter tills det svider i brunögat..

No hard feelings är det iaf, och det är skönt. Eller hard feeling är det väl alltid, det gör ont i lillhjärtat på mig, men efter regn kommer solsken, som jag brukar säga och skratta istället för att gråta.. eller det är ett tappert försök till skratt iaf!

Nu ska jag sova, godnatt!

det kommer att bli bra, säger dom, men

vad gör man när man vaknar mitt i natten och smärtan är så olidlig att man hellre dör, och inte en enda tanke i världen kan få en att må bättre..


now the lines are drawn

Now the lines are drawn,

Is this feeling gone?

The best parts of this have come and gone.

And now there is all this is.

With the reasons clear,

We'll spend another year

Without direction, full of fear,


Now something has kept me here too long

And now I'm gone...


brb

Jaja, jag orkar inte skriva på ett slag.. Tycker det är jobbigt och finner ingen lust. plus att jag fryser om händerna så det är jobbigt att skriva.

karrobajs@bdb

allt ni behöver veta finns på bilddagboken.

bästa nyåret evaaaah

Mitt nyår ÄGDE.. var så jävla roligt, även fast det blev lite missöden! orkar bara inte berätta nu.. för bakis/trött/seg och pappas dator är bög

RSS 2.0