HÄZTIZ


PUNKA


Sebbes bil, lovade ju er en bild, och sviker gör jag aldrig
såhär less blev han..

Hejdap

Känner mig helt sjukt less på att blogga.. Har ingen motivation osv. Men tänkte iaf berätta de jag minns av gårdagen.
Malin my man, svepte vin som om det vore cola och gick sedan in på spriten= Spydde och däckade för kvällen.

Vaknade för typ en halvtimme sedan av att hon ringde och väckte mig. HUUUUUGA.. Mår ganska så pissigt med mysigt i kroppen och ikväll blire en blöt kväll igen!

Nu orkar jag fan inte skriva nå mer, för detta var anstängande och jag måste gå och dricka något. herrå

Fäztis

Hejzaaaaaan

Sebbe fick punka på sin bil idag!!!!!!! HAAAHAHAHHAHHHAHAH.. Bilder kommer snarast då jag är hemma hos mami. Annars så är det fäzt ikväll, så vi syns väl i dimman.

Har blivit mutad med lite pengar, så är hemma hos pappa för att städa nu, så lär väl ska sätta igång med det nu... jag menar, pengar rullar in som det ska, de går bra nu!!!!!!!!!!

Hörs då hej

postbileN



Hahaha! Här är jag i postbilen :') ÅÅÅH, vad lycklig jag var!

BTW, Ikväll blir det middag osv på Oscar och jag tror det kommer bli underhållande! Synd bara att jag måste upp tidigt imorgon.. sugeeeeeh! Jaja, nu kom Basti hem och skrämde mig för någon minut sedan, och nu sitter han o skiter, så passade på att skriva ett litet inlägg medans!

LATER

PUNKFORM?!



HAHAH, men VA. vadå Punkform.. ASpunkigt elller.. Menade punktform.. (och detta måste ju betyda att jag dumförklarar er eftersom jag var tvungen att förklara för er)

crazy dude

  • min dag i punkform

  • Vaknade och var så trött så jag förstog inte varför min klocka ringde och tänkte stänga av den för att somna om.

  • Kom på att FAN jag skulle ju faktiskt upp och göra ett besök på arbetsförmedlingen.

  • Åkte ner med bussen och träffade Malle på den.

  • Träffade Hampus på navet och gick med honom mot arbetsförmedlingen

  • Fick prata med min arbetsförmedlare

  • Efter det gick jag runt själv på stan och pratade i telefon

  • Gick upp till Andreas och softade.

  • Åkte POSTBIL!!!!!!!!! (så jävla coolt) till Bigboy och käkade skrovmål med putte

  • Gick på en förnedrande arbetsintervju

  • Träffade simps och the gang på stan och gick runt med dom

  • Ringde Linus och fick se hans nya lägenhet som var asfin

  • Han skjutsade mig till Sebbe och nu sitter jag här.

  • Övrigt så glömde jag min mobil hos Linus. Jag är fan inte värd någon mobil, är värdelös på att hålla rätt på den!


Jag som lovade att ni skulle få se en bild på min HÄSTsvans idag..  Är ju inte hemma nu och har inte bilden här, så kanske får skjutas upp tills imorgon. IHIHIH ännu mer spännande!


Nu ska jag ta en dejt med john blund i sänghalmen



HAHA, NEJ JAG SKOJA BARA SEBASTIAN. Du behöver inte bli sur. FÖR JAG SKOJA.. Heheheheheehe, men eftersom jag sitter här kan du inte slå mig, Så MOHAHAHAHA.

IAf, ska sluta ögonen och gå och sova.. Imorgon ska ni få se min HÄSTsvans! Jag förstår att ni längtar.

Sov gott readers

DESPERETE HEWHHEHE


ÅÅÅÅÅÅÅH ÄNTLIGEN!!!!! Äntligen har dom kommit på cpmongolidstör-kayla! Så jääääävulskt störig unge, och jag blev så irriterad på hela programmet när hon kunde lura i massor med människor att Lynette slår henne. Men nu, har dom kommit på henne och det kändes som en stor tyngd från mig har lyfts bort.. eller nåt.. hehehe

Träffade Andreas igår en snabbis! Eller han skjutsade mig till sebbe och det ska han ha tuuuuusen tack för! Nämen verkligen, var väldigt roligt att träffa han igen, var ju likzom long time no seee.
 och ja, du ska få tillbaka dina grejer, nångång.. mohahaaaaaa(A)
 HÄR E VIIIIIIII, HIHI!


Ska upp tidigt imorgon så lär väl ska sova gaaanska tidigt ikväll. Kanske skriver ett godnatt-inlägg, kanske inte. Den som läser får se. HAHAahhaaaaa. asvitsig.

herrå



Grattis Anders

tjeNNA


Kan ju börja med att skriva Grattis Anders! För han fyller nämligen 20år idag, så åkte dit efter jobbet och fick lite tårta osv osv osv.. MEN NUUUU, har jag inte tid med detta längre för Desperete börjar nu och jag har längtat sååååååå.

later

bara för att komma ihåg alltså

Jag jobbar imorgon från 14.00-18.00 och efter det ska jag till min kusin som fyller år. Dagen efter det(onsdag) ska jag på arbetsförmedlingen 10.00 och samma dag 14.00 ska jag på en bögarbetsintervju. Torsdag ska jag på seglarfest på kvällen(ska nämligen få ta emot pris för att ha vunnit en kapseglartävling). Och Fredag ska jag upp 10 igen och "fixa&dona" som pappa skulle sagt. Så här mycket har jag inte haft att göra på en vecka sen jag vet inte hur länge. Det känns bra, det gör de.
















Äh, nu ska jag dra

Lite om lördagen också

hejzan

Härlig utgång i lördags, men dock inte på bergsgatan tyvärr. Men det kommer väl fler gånger hoppas jag!  Iaf ketchup-kriget på max gjorde att kvällen var helt perfekt och jag fnissar så fort jag tänker på det.. hahaHAHAHAH.. så jävla kul!

Annars har jag bara SoFTIsH med SeBbe från söndags till ungefär för en timme sedan. Nu har jag tvättat min kropp&knopp osv så jag ska lukta gott hela dagen. Fast inte lika gott som Sebastian, hans lukt är bara bäst helt enkelt<3

Lyssnar på radioguld och måste bara påpeka att de är bäst också.

HEjdo


hehe

heEEeEeJ

Jag klev upp typ nu, men jag är  fortfarande astrött! Ska äta frukost, så skriver sen.

laAaaTeR


Bergsgatanfester<3



Detta var första festen vi var på där och jag förstår inte hur det alltid blir så underbart bäst där!!!! Jag fick dock jordens största blåmärke på höften, efter att pyramiden rasat efter kortknäppningen.. men de var VÄRTE
Syns i dimman

Tänkte bara visa min älskade stövlizar

  • Såhär ser dom ut när dom står bland löven och är estetisk =  
  • Såhär ser dom ut när dom springer  (springer ofta) =
  • Såhär ser det ut när dom kollar på tv =

kreativ såhär på före middagen


Tjena snygging, hänger du här ofta eller? (det är de min blick utstrålar mot dig nu)


Jag har bara paint och om jag hade haft photoshop så hade jag nog inte kunnat hur man gör anyway!!! Tänkte bara visa mina fina påsar under ögonen och fördriva min tid medans magen kurrar. Luktar äckligt gör jag också så ska nog ta en dusch nu.
MEN FÖRST, titta på ny-tvn som mamma har köpt! Ska bjuda på tvkväll med marängswish så ni får se den..Fan vad gott alltså.. MJA, nu blev det ju ett måste.. Iaf med marängswishen!

later

OOH HAPPY DAY, oooh happy day.. im talking about a happy day,

HEJ MÄNNSKOR!!


Hur ju sökt jobb på kanske tusen ställen och IDAAAAAAG mina vänner (jag får kalla er vänner, för i min blogg så låtsas jag att alla är vänner och att alla är 1.60) så hörde en arbetsgivare av sig. Eller han sa att jag skulle ringa (GÄRNA ringa) om några veckor för nu var han på semester! menmeeeeen, det börjar ljusna där borta!..

Jag jobbade till 05.00 imorse och då kom en kuse och hämtade mig! Lovelyyyyyyyy gjort av dig! Och nu sitter jag här och är mongolidiskt trött!!!!! Äter gott&blandat som är asgott och längtar tills jag ska få riktig mat i mig. Skulle ju ha myskväll hos Andreas ikväll, MEEN ICKE! Han var hellre med sin kompis micke och därför ska jag hitta på något annat. Ska iaf vara med Robert och Malin tror jag och kanske någon fler, whoknows..... WHO KNEw, DInGiDNGdINGDIDIKKK (nynnar)
 
MAXMONSTRET!!!!!!!!!

Bara en trevlig konversation med min far

Benke ! säger:

när du fått ppr

karro säger:

vadå ppr?

Benke ! säger:

papperna

karro säger:

Orka asfula och dumma förkortningar haha

Benke ! säger:

fuck y





Andreas tycker jag är deprimerande, eller att bloggen är



Har sovit tills nu,
eftersom att jag ska jobba inatt. Drömde att en vän blev mosad av massor av racerbilar och att min lillebror dött på något sätt.. Och det var JAG som visste om det och skulle berätta för min pappa.. grina som ett djur och blehhhhhh

Jag är ledsen Andreas roligare än såhär blir det inte! haha Men jag jag ska försöka, bara för din skull!

Min mor och Christer ska åka iväg och handla en TV nu! Så då får jag se Animal planet på en större och bättre TV :') De var väl positivt?! JA, de var det!

Kommer väl med något positivt i nästa inlägg som blir lite senare idag dåååååååå.

later

Horoskop och natt med MAX

hEehej



Jag läste mitt horoskop idag.. kom fan inte ihåg vad det stog, men nånting i stil med "Jobb och pengar och förändring på tillvaron". Och ni som känner mig vet att jag tror på horoskop och när jag läst det så tror jag att de är precis det som kommer hända under dagen.

OCH OMGGGGGG.. MAX ringde mig idag?! Jag som var helsäker på att dom strukit mig ur systemet! HA, där ser ni att de är sant det stjärnorna berättar för oss! Så nu ska jag dit och jobba natt och fan den som kommer dit och käkar och är störig.

Nej jag tycker inte att de är roligt om ni hälsar på och vill ha en gratis burgare eller dipp, utan ENDAST störigt och jag önskar att jag kunde förstöra eran kväll med nånting lika störigt..


Ikväll mina vänner, så hänvisar jag er till Mcdonalds.. Lovely donken!





 


bitterfitta

Idag var jag fan inte morgonsur, men var ju tydligt att jag blev kvällsur istället



Godnatt readerz

PMS OSV

HEJJJJJ

Idag vaknade jag sådär miserabelt sent igen! Eller vi, gjorde det, jag och min love. Det känns så jobbigt att vakna sent. Det kan vara okej om man vaknar och sen ligger och drar sig hela dagen, men att vakna upp cirka 13.20 får mig att må lite dåligt! Huga, får bli ändring på det..

Så suger det att tjejer ska vara så hormoniska och humörsvängiga. VARFÖR VAFÖR VARFÖR?! Kan inte någon uppfinna något smart som gör att allt sånt går bort, skulle vara skönast på jorden. Och NEJ Sebastian, det GÅÅÅÅÅR inte att bara inte vara ledsen/sur/irriterad när man har PMS eller sina svängningar.

Sebastian, säger jag ofta när jag ska försöka vara jätteallvarlig och försöka visa att jag är ALLVARLIG..
Ofta får jag tillbaka jordens mest störigaste ord.. vilket är.. dÖNÖDNÖDNÖDnÖÖ, TRUmVIRRVEL!!!!
Svar: gere

Då brukar det brinna i huvudet på mig. ihihihihihihih


JAJAAAAA, Om någon därute har något som man kan göra mot PMS och allt störigt, så skulle det vara lovely om du meddelade mig. Tack för förhand!



Misspiggy


HEJ

Idag har jag inte gjort nånting, utom att varit grinig&less&trött.. Jag är nästan jämt trött och jag vill bli piggpiggpigg!
Eller inte sådär helt hyperaktiv som jag blev när Sebbe gav mig ett koffeinpiller för första gången, men näst intill.. snäälllaaaa, gör mig pigg!

BUHHUHU.. Eller  jag har ju varit med Malin också och det var najs.. För om inte hon kommit hade jag nog sovit istället för att bli spöad på 4:a i rad 3 ggr.. skitspel dessutom!

Nu kom mami hem med massa mat, som jag hjälpte henne att plocka upp och snart blir det väl middag.
Undra vad tvn bjuder på ikväll, för jag känner att det är där jag kommer sitta, för att invänta sömnen som kommer komma ganska snabbt vad jag känner på mig nu.. eller känt på mig hela dagen.

Där ser du Sebbe, om jag inte får sova på natten är jag trött hela dagen!! NANANANANAAAAAAAANA!

LATER


HAHA söt bild osv


Jag saknar dig och har gjort det lite hela dagen och förlåt för jag var så grinig imorse!
puss:$

Varför mitt hår växer så snabbt? dunno..?! :S


Jag vill ju vara en idealisk bloggare som är ödmjuk och svarar på kommentarerna. heheh
:
Men Helena, jag har inget svar.. Det bara växer som ogräs!  (Håret alltså)
Typ likaså som finnarna i mitt ansikte (Y)


HAHAH, tydligt att jag inte ser mig själv som en vuxen



Ringer på telefonen och jag svarar
"hallå"
- Hej, jag heter Daniel och jag ringer för Dagbladets blalbalbla. osv, är Kristina hemma?"
- Ne, hon är inte hemma nu
- Okej, finns det någon annan hemma som jag kan prata med då?
- ööhm.. va.. ingen vuxen iaf.

HAHA :') jag ser mig temefan som en 13 åring fortfarande.
Karro 19år.. De är helt sjukt läskigt och jag har nog inte hängt med i min hjärna att jag är så gammal!

Jaja, var iaf mysigt att Malin kom hit och höll mig vaken idag!

Hairday



Det är ganska
fascinerande hur mitt hår växer så snabbt!
Synd bara att jag inte kunde säga "och min hy är perfekt" också..
men de är ju en annan sak..fan

 Alldeless innan jag gick till frisören och kapade håret

Och här blev resultatet,och detta var vid december nångång. BIG misstake

Idag



Nu ska mallebajs komma hit och umgås! Lär väl spela typ 500 och eller något coolt

jävla skitdag


suuuhuuurpuppa

HEJ


"Annaaaa-kaaaarin, är det vattengympa som är den nya innegrejen nu eller?"

Var ju och simmade igår, känns inte som att det tog nånting. Alltså man borde ju få lite träningsvärk, annars känns det ju meningslöst!  mmm,(Y)

Förresten har jag vaknat upp på världens surpuppe-sida idag. Kan bero på att jag blev störd hela natten av en jävla bajskorv.
"WÖÖ, KAN INTE SOVa,"
"WÖÖ, VI MÅSTE BYTA KUDDE"
"WÖÖ, VI MÅSTE BYTA KUDDE IGEN OCH DEN HÄR GÅNGEN HAR JAG FÖRSTÅRT DIN BÄSTA KUDDE"
"WÖÖ, DE ÄR FÖR VARMT"
"WÖÖÖ, JAG MÅSTE HA TÄCKET IGEN"

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!! Fan vad sur jag blir när jag inte får sova.

Lär väl återkomma under dagen med något gladare, hoppas jag.
HEJSVEJS I LINGONSKOGEN

men wääääääääh

Godmorgon

ÅÅÅÅh, jag vaknade NU. Plus att jag har drömt jordens kassaste drömmar hela natten också!!!!
Så nu ska jag äta frukost och invänta att Sebbe ska ringa.. Han har nämligen fått för sig att börja simma och idag ska jag med.. Ska kråla somfan!

hehe

Och igår glömde jag att säga att min mamma är bäst i världen.
Hon har städat HELA mitt rum, till och med garderoben och tvättat alla mina kläder och ställt en godis skål på bordet :')

thank u mami<3 -
sa jag ungefär med den här utstrålningen:


LATER 

just another day in my life

HejZAAAAN!!!!!!!!


 



Sebbe gjorde
äggmackor till oss.. mömsgottmedmat!!!

Jag fick diska, eftersom han gjort mackorna, SAY WHAT?! jag kläckte ju ett ägg.


Han fixade med bilen (men på bilden så fixar han med mössan)


Och därför låg jag inne och tittade på tv, läste bloggar och försökte mysa med chess


Sen kom han in och vi myste som bara vi kan :')


Nu äreeeee tamefan dags att sova.
Gonatt

Bilder sen i Lördags..



Jag är glänserrr (H) hähäähäh. Och Simone hade varit ute i fredags ocskå, därav handledslindningen!



HAHA, Linus gjorde tydligen en god grogg medans malin pepprade med kort
Och sista bilden ser bara så jävla tillgjord och härlig ut.. "men jävla happy family" som malin sa när hon hämtat andan!


MEN även fast jag la en stoor spya (linus LOOOOVade att den inte var liten heller) utanför hans bro och fastän jag och Sebastian som vanligt skrek lite på varandra, så hade jag en nice kväll!

Wall-E


HEJ



Jag är verkligen kass på att kolla på film, för jämt när jag ska göra det så somnar jag?! :S Kan ju sova nångång då jag kollar på tv istället.. MEn nej, precis när jag ska se film, så sjunker ögonen ihop och jag börjar snarka. Men det är skönt!

Wall-E såg jag på 2 ggr igår eftersom jag somnade första gången och tänkte se den igen. Men somnade då också, men jag såg iaf lite mer än innan. Assöt film jööööh!

Sitter hemma hos Sebastian och väntar på att han ska göra färdigt med sina högtalare i bilen..för han e en händig maaaaan, lalalaaaaaa!!


Och bleh, vad jag ogillar min bloggdesign och någon dag ska jag verkligen sätta mig in och försöka styra upp det här.
styrbjörn, STYR björn
tor björn-...

HEJDÅ



 


SLITENTJEJ89

WÖ.. Jag mår iiiiiiiinte bra idag! Länge sedan jag kände mig så bakis som jag gör nu.
Vad jag minns hade jag det iaf trevligt igår hos linus
Vad jag kom på nyligen var att jag kräktes nångång under kvällen?

Hugaaa.. Och jag som trodde att jag inte var så full
ÄH, Det är kortspelets fel, de går fan inte att undvika att dö på det spelet

Var även en brud som trodde jag var en kille igår i telefon :(
WAAAAH. Men var kanske värre att Robin sa "Karro, om inte jag hade sett dig och bara hörde din röst, då skulle jag tro att du var en tjock neger"

hahah, nja.

AJA, Kvällen avslutades som vanligt med en fight. Traaaagiskt.

Sitter iaf hemma hos sebbebus nu och väntar på att hanska sluta jobba
När han kommer hem blir det väl kiss&makeup efter gårdagens dåligheter


HOHO, Nu börjar det något bra på tv har jag för mig! Så hejråå

Spiderwoman

spindel
Jag hittade en spindel i mitt badrum nu när jag stog och sminkade mig!
Sparade den i en liten ask, för att ta med den till basti och lägga den i hans ansikte när han sover MOHAHHHAHHHHAHAHAHAHAHHAa


ASbra med spindlar, minns när jag var liten och min storebror typ retades eller skulle spöa mig, då var det bara hitta en spindel och ha i handen och visa så han blev rädd om han kom nära :')

Idol-jesper



Var bara tvungen att demonstrera minen som Idol-Jesper gör när han sjunger.. Fast iofs kanske han ser glad ut.. men man kan väl inte se annat än arg ut när man tänker på han.

festyyyyyy

Verkar inte bli någon myskväll utan det blir fulla muggar hos linus
EHHEHEHHEHEEHHEHEHEHEH och guuuud vad jag ser framemot det :')
HIHIHI, HOHOHOHO känner att det kommer bli en härlyyy kväll!

Synd bara att inte barty följde med, hade ju sett framemot det ;/

syns i dimman

Lördagsmys med bästa människan i världen

mys med malin
Ikväll så ska jag mysa med Malle och det ska bli så skööööönt! Jag tror vi ska invardera någons lägenhet.. Äta något gott och spela lite kort, se på tv/film..  och lyssna på regnet som öser ner utanför.

och jag ska väl använda mina underbara rosa stövlar.. och låtsas att jag är en  hähähähäst

Idol 2008

Huga.
VEM, vem är det som röstar vidare Jesper?! Det är ju sinnes..
Någon som läser det här och tycker att han ska gå vidare, så vill jag gärna höra ett argument  om varför! (Y)

Och kan han ge upp med att böja huvudet neråt och kolla uppåt mot kameran med en "sexig blick" som bara äcklarrrr!



Och jag undrar hur det kommer gå för lille Johan när han kommer in i målbrottet!
Kanske man borde skicka in det som en tittarfråga..?! Mjaa,mjaa, tål att tänkas på!

Missförstå mig inte, jag tycker johan är bland dom bästa, men man blir ju lite orolig för lillstackarn.


Annars har jag ett par rosa gummistövlar och jag märkte idag att det låtar som att jag galloperar fram när jag går i dom!!!!
HAHA, så jävla störigt när jag började tänka på det..
Hoppas jag glömmer bort det...... heheeeee

OCH VET NIIIIIIII, vad det är för dag?! det är ingen vanlig dag, för det är kanelbullensdag!
Så min mor har bakat bullar och jag kommer få ont i magen för jag käkade bulldeg<3333
SÅ jävla gott.
möms.kanelbullensdag

Jordens mest lättskrämda människa! :')

Försöker kanske mörda mig med chipspåsen!!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=DOrH_FCgwOg


Okej, den var inte lika rolig på datorn, som den var på kameran.. Den blev åt fel håll och det var dödålig kvalité!
Och han blev trotsallt inte SÅÅÅÅ rädd.. Men det var roligt att få det på film :D:D:D:D:D:D:DD HIHIHI

my love

Sebbe är påväg hit, så de blir väl myyyskväll.

Vilket påminner mig om att jag glömde en sak förut:
Jag har en grabb och han är dösnygg

myys


Karoline, Karro, Karran, Karrobajs, Westberg

asbrunsommartjej89

Eller så tänkte jag bara berätta lite om mig själv.

Jag heter Karoline, vilket som jag tydligt utlämnat redan
Jag är arbetslös och miserabel
Jag tycker bajs är fascinerande och roligt
Jag är öppensinnad och hatar nog ingen i hela världen
Jag tycker om färgen rosa och har kanske blivit lite besatt
Jag är 19 år gammal och jag ser ut som 15
Jag tycker om hästar och vill rida såfort jag får chansen
Jag bor på två olika ställen, g-hooden yao och stan
Jag har småa fötter och hatar att det aldrig finns storlek 3 i converse

Jag kommer inte på något mer att säga justnu.


Förmodligen bara en som typ läser den här bloggen och typ 2 som vet att den ens existerar.
Well, laterr


Arbetsförmedlingen

Nu har jag gjort ett tappert försök med designen, och huga så simpelt!
Menmen, lär väl mig så småningom. Kom dessutom på att man kan kolla vilka färger man vill ha på LunArsTorm?! clevergirl somfan!

Har varit på arbetsförmedlingen idag.
Var några som blivit skickade till fel våning och fel lokal.
såklart var JAG en av dom!
Pinsam tystnad och jag satt och snorade hela tiden.
Sedan när vi äntligen fick veta vart vi skulle(där det redan satt massa andra),
så fick vi där ta ett papper där vårat namn skulle stå.
Stog mitt namn någonstans? NEJ
Utan jag fick stå och berätta mitt personnummer och namn inför hela gruppen.
Inte så farligt, men själva principen att de bara var jag som inte fick något..

Sen tror jag resten av gruppen hatade mig pga mina 20 frågor som gjorde att det kanske tog 10minuter extra.
wÖwÖWÖW.

Men lite tur hade jag och det var att joel satt där längst bak och lyste upp när jag vände mig om :')


Nu ska jag typ käka lunch, det är viktigt säger min mamma!

RSS 2.0