stupid? it's worth it!

TJENA

Det är ju kul att jag uppdaterar 1 gång varannan vecka, typ. JEpp, den som väntar på något gott väntar alltid för länge!

Jag har ju som sagt varit i stockholm med mor och min lillebror, hos christer och mina nya LåTsAsSySkOn.. Köpte doser, som ser ut ungefär som alla andra jag har, meeeen dom var så jävla söta och snygga så jag var tvungen! 200kr är inte heller fyskam för att par.

Nu har jag och malin planerat en lömsk plan, som snart ska sättas i görning! Jag vet inte, det blir antingen det dummaste jag gjort i år, eller det roligaste. Berättar år 2009 vad som skall ske.

Gott nytt år då

stockholmi

Jobbade idag och efter det hoppade jag av bussen hos malle och vi köpte chips&dipp och coca, sen såg vi twilight.. Jaa, vad ska man säga.. Överskattad kanske. Han är vampyr, hon märker att det är något konstigt med honom, blir kär, han blir kär, hans familj äter djur istället för människor, dom spelar baseboll, kommer vampyrer som äter människor och dom vill äta Bella, som hon heter i filmen. Dom jagar henne, Edward(hennes vampyr) och hans familj dödar dom dumma vampyrerna och dom går på bal. PLus att tjejen var ryckig och knyckig och helt efterbliven. Kass skådis helt enkelt.

Imorgon åker jag till sthlm (eller ungefär om 8-9 timmar) Kommer sakna min malleunge.. Men vi lär ju sitta med telefon fastklistrad i örat som vanligt. heheh

och Hejdå babababasti!

och godnatt bloggeN


hallåhallå

det här är x22, jag söker efter dig, anropar försvunnen austronout!


hihiii!

Är vaken och ska iväg och jobba ett pass på 4 timmar på maaaaaaaaaaax.

Gårdagen var ju utgång, och till alla som jag sagt att jag INTE undernågra som helst omständigheter skulle gå på stads, ljög jag för. Total lurades. Men det var dock som jag sagt, köer överallt. Men det var ganska roligt där iaf. Efter vi varit där ganska länge och varit överallt och ingenstans drog vi till utanför b&k. OCH HÄR, kom det bästa på hela kvällen. Tack joel för att du finns typ :') hahaha, så jävla full var killen och det var så jävla roligt!

- Han är kurd
- men SHY joel!
- ..MEN HAN ÄR JU DET, HHAHA

Kände att kvällen inte kunde bli bättre efter att ha hängt med joel, så vi tog kvart över 1 bussen hem!

ååååhååååånnnnggeeesssssssstttt

Jag tror jag dör av ångest..... Jag vill bara sova bort den här dagen! Kanske är det för att jag sovit dåligt inatt, som jag höll på att börja grina som en liten unge, när elias skrek till mamma att jag ville byta en sak som jag fått utav henne.

Julen skulle fan varit mysigare utan julklappar. Visst det är kul att få saker och kanske att ge, men de ger sån jävla stress att behöva springa runt och hitta och göra folk nöjda. Ist kan man köpa julklappar till sig själv eller något, också skriver alla att det är från "tomten"..

Babajs. Jaja, godjul ungjävlar

ilu

:(

lördag

hejhejochhej

Vilket mögligt väder det är! Sög ju totalt. Jag och malle som peppade för att dra ut idag somfan, så försvann det ganska snabbt när vädret sög och alla ville vänta tills juldagen.. Men vi blir nog ändå inte omöjliga. Eller vi sa "om robin inte drar ut, så gör inte vi heller det". Men nu ser det ut att bli en bergsgatanfest igen och då kan man ju inte bli annat än sugen!

fast vi hade en ganska mysig backup plan också, och det är att vi skulle dra och se en bio.

Så får se vad som händer
PEPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

karroiddi


Fan vad dum jag är.. fanfanfanfan.. Var inte ens SÅ himla trött när jag kom hem ungefär 09.30 imorse! Men jag gick och la mig i soffan.. Och sov till för en halvtimme sedan! BAJS!!!!!!!!!

JAja, Nu längtar jag tills Malle slutar 20.15 så ska vi äta Max-mat.. Får se vart kvällen leder, men blir nog absolut ingen utgång.
sup lungt!

olidligt tidigt

jaagg eeeeeeee uppeeeeeeeeh.......etta att däcka sen igen iaf!

the one and only<3



Notera IP adressen :')

Men jaaa, du har ju aldrig stått för det där smarta äskling!

1. Trodde att head&shoulders är för kroppen också och inte bara håret. (elias: men vafan, det står ju schmpoo alldeles under!)

2. Råkat använt pevaryl som finn-medel. (googla om du inte vet vad de är)

3. Läser högt och tydligt på en familyfresh flaska efter vi klivit upp ur badet "So soft shower cream!" och sprutar sen ut i handen för att använda som lotion.


HAHAHAHAHAHAHAHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAH!!!!!! :'))))


meningsuppbyggarN

Sebastián säger:

jag var sur för att du var sur på att jag trodde du var sur för att jag var hos robin


(¨,¨) nattuggla

GODNATT

Pragnent "man"

Programmet var överskattat är allt jag har att säga!

Och att jag vill ändra bloggdesign, men är för lat och okunnig för att orka sätta igång.. but we will get there!! YEAH!

Nu ska jag tvätta kroppen...och håret.. och snoppen... och låret...

... Har fan varit vaken för länge idag alltså

-23729729


Här ligger jag lite inspirerad av rose i titanic och väntar på att min karl ska komma med något gott.
Notera att jag har mössa, en tjocktröja och en flis och tjocksockar.. eller tänk er tjocksockar.
 FÖR DET ÄR SÅ JÄVLA KALLT I MITT HUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!´

Nu ska jag se pragnent man

förlossning



Ser på unga mördrar.. Fråga mig inte varför. Men just nu pågår en förlossning och jag tror jag DÖR.
Jag som är typ rädd för allting som ska göra ont.. NEfyfan. Kanske borde skaffa mig en mans-kvinna, som kan föda vårat barn.. typ som det, som ska gå på tv ikväll klockan 21.00 på 5:an!

Kiss....o bajs



Jag har inte sovit nånting under hela dagen och därför vill jag ge mig själv en puss.

Har suttit på charm nästan hela dagen med Malle och Simpa.. Åt den där mackan som jag jämt äter (jag vet att jag är tråkig!) och en coca, men det är ju så givet. JAJUST, skrapade fram 25spänn på en triss också, dock så var den inte min. Men ändå!

Nu ska jag försöka laga egen middag, eftersom min mor lämnat mig ensam och dragit till sthlm till christer, BuhUHUHUHUHUHU!!! Räcker inte med det, utan hon har också tagit bort mitt namn från julkorten och accosierar mig med "och Barnen"..
"Kicki, Christer....och barnen"
Men då slog jag näven i bordet och sa till på skarpen.

COCA- FÖR DET ÄR JAG VÄRD!!!!!!!!!!!!!

Godmorgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt godmorgon godmorgon i kööööööör! (8)

Jag studsade upp kvart över 7 imorse?! Jag har ju potential, det har jag ju bevisat tydligt nu! Men iaf, jag skulle ner och käka "julfrukost" med MAX och få en julklapp och ha lite personalmöte samtidigt. Det var rätt roligt, och eftersom det inte händer så mycket i min lilla vardag, så var det liiiiiite kul och behöva kliva upp och åka iväg nånstans. Gnällde ju nästan ingenting dagen innan..nästan!

Ringde nyss och väckte sebbe.. Han var inte lika pigg och mumlade något om att han blivit jävligt less på mig inatt.. Har minnen av att jag vaknar då och då av ett slag eller en hård putt in mot väggen.. Men annars sov jag ganska djupt. Jag tror jag blivit lite smittad av Malin som i princip låg uppanpå mig då jag sov hos henne. Men Sebbe är ju liksom tråkig på det sättet att han måste sova själv(eller ha sin egna space) och om något ligger på/för nära honom blir han för varm, och då blir det ju katastof.. JEPP, katastrof!

Nu "lånar" jag lite småpengar av pappabenke och ska springa ner och köpa mig en coca.


gratis färgade linser

Du får gratis färgade linser om du bloggat i mer än 2 månader.

http://www.fargadelinser.se/


stelkrampsfingrar



Jag fryser så jävla mycket om mina händer, så jag orkar typ inte uppdatera.
Sebbe berättade nyss att avsnitt 13(?) av gossip fick honom att gråta.. och jag orkar inget sorgligt nu, så jag skippar min gossipnatt, som jag tänkte ha! Blir  väl animalplanet istället.. Så hoppas jag på att mackorna har tinat!

hejdå

Går ut i brist på annat



JA, här sitter vi på primero, med andra shotten och en cider.. Och idag mår jag som jag förtjänar.
Mår bäst helt enkelt! eller eller eller...

Ringde robin bergsgatan och peppade han för fest.. Och som den PaRtYNiSsE  han är, var han inte omöjlig!
Syns i dimman

my love



FEST IKVÄLL.


Natti

Tyckte om min svenska i förra inlägget<3 "och då Sebastian lalalaal"



Nu ska jag krypa ner och sova med min baby!


ologiskt




Jag la mig astidigt igår, ungefär vid 22.30 och då Sebastian låg redan och sov såååå djupt.. Jag tänkte att jag aldrig skulle somna, eftersom jag sovit till 3 tidigare på dagen. MENMEN, Jag åkte in i mina superdrömmar och somnade. Vaknade upp vad jag trodde var en lagom tid och var pigg och nöjd över min nattssömn.. Tittade på klockan och den var 02.02.. VAFAN.. Sen väckte jag sebbe och vi var vaken någon timme. Vaknade 2 idag.

Ändå är jag trött idag. Orka att man bli trött om man sover för mycket?! HElt ologiskt.

Tänkte försöka få tag på min bästaste bäste vän Mallebajs och föreslå en myskväll. En riktig myskväll, där det slutar med att jag sover sked med henne i hennes mysiga rum! Som på den gamla godatiden<3

en timme till

Daniel håller mig vaken över msn och jag börjar få sjukt ont i ryggen WÖÖ.. Aja, nu går jag och lägger mig och väntar på att min kärlek ska komma och pussas med mig imorgon!

Godmorgon?! fan.

04.50


Jag har klarat mig vaken tills nu.. Har kollat på sunes jul som verkligen äger! Hur kul som helst ju. Så har jag pratat gamla minnen med Daniel :') Alltid uppskattat! HAhaha.. När man var ung vettO.

Godnatt


vaken,sova,vaken,sova,vaken,sova



Jag tänkte försöka vara vaken hela natten, för att jag tänkte att det skulle vara najs, så jag inte sov så länge imorgon, men det verkar som att jag inte kommer klara det.. Liksom asdumt när man bestämmer sig för att vara vaken, så blir man trött, och när man bestämmer sig för att sova blir man pigg?! whats up with thaaat. eller watsaa som min far skulle sagt.

Har dessutom huvudvärk.. Fast har coca uppe, så kanske ska se animalplanet<3 och dricka lite.. SUPA COCA








Min förra fredag

     

     
    

   


Undrar varför jag inte använda bdb till detta egentligen.. Men här ser ni min förra fredagkväll. Först var vi på domsaga och kollade när Fredrik och Christian spelade, och dom var grymme bra! Sen så gick vi hem till han och spelade ett värdelöst ölspel, som vi bara använde, fast var enda regel vi hade, hittade vi på själv och varje regel gick ut på att dricka..

Och Carro vann fullast..Eller Fredrik.. Im not sure about that one! Och jag vann nyktrast.. AMAZING somfan! Och som jag skrev förut, jag ser bara sjukt full ut, men jag är det inte.

Efterlängtade bilder



Här har ni ett smakprov! Mer kommer när bög-kameran har batteri och jag har tid!
Detta var alltså i fredags.. Och jag förvånas över att jag som var så nykter, såg så sjukt full ut på alla bilder.
(dom andra som såg sjukt full ut, var sjukt full)

TJenamors

HEHE, hejhej!

Sitter inne på min lillebrors användare, för jag lovade basti att inte sitta så länge.. vilket visade sig vara en stor lögn. Men jag blir så fast.. Harr ungefär 283723bloggar som måste läsas.. Men ack, så kom jag inte på alla eftersom dom inte fanns på snabblistan, eftersom jag har elias användare.. Men jag kollade för säkerthetsskull..


stööööörrrrrr

Jag vet en kille som är asbög


lämnad, buhuuhu

Godmorgon!


Klev nyss upp och jag sitter hemma hos sebastian och funderar på vart han är.. hm?!!! Han klev upp imorse pga feber och rastlöshet, men sen kom han aldrig tillbaka! FYFAN... Jag tror han sover i maja och tomas sovrum.. Men jag vågar inte titta, för tänk om maja eller tomas är där typ naken eller något.. Vore ju hyffsat pinsamt.
Så är det väl lika bra om han sover bort sin lilla sjukdom han har dragit på sig. SPÖ blire om jag blir smittad!


Kommer bilder på vad jag gjorde igår. haha. HAHAHAHAAa..

HAHAHA



Alltså min pappa måste tycka att han är jävligt häftig alltså! :') haha

NU SEBBE, HEJDÅ

fikarn



Fikade idag med min barndomsvän Lisa.. Vi satt på charm, som "vanligt".. eller som Carro utbrast "men sällan!"
Är ju bara där för att jag hoppas på att få träffa dig ju, heheheheh (A)

Ja, annars har jag inte så mycket mer att säga, förutom att jag ska träffa sebbe snart och åka till honom.

och med det sagt så säger vi hejdå


Sömnproblem


Jag har sagt godnatt för cirka en timme sedan.. Men inte fan hjälper det! Går ju inte att sova.. Så ligger jag bara och saknar sebbe, och inbillar mig att jag inte kan sova utan honom.

MEN, Jag kom just på att när jag är själv lägger jag mig ungefär 22.00 eller 23.00 i hopp om att kunna vakna som en vettig människa nästa dag. Men när jag är med han, så är det ett måste att vara vaken till åtminstonde efter klockan 02.00.. Kanske därför jag somnar så gott, då jag sover med honom.. Av utmattning av hans strikta vara vaken schema?! Ja, det finns en logisk förklaring till allting ändå.

Nu inväntar jag inte bara ett, utan två scrubs avsnitt. Sen ska jag somna till min radio som är på volym 1, som jag brukar ha på när jag sover själv.

Godnatt igen..


Juligt tidsfördriv

Bara för att göra allt lite juligare och för att jag lovade att visa mitt pepparkakshus för Fredrik!

 Jag och min julkalendar.. CHOCKLAD-JULKALENDER ÄR ETT MÅSTE!






HAHA, fan vad onödigt.. Men dock fan så bra tidfördriv tills g-g-g-greys!

min dag i bildspel

 Vaknade hos sebbe och pussades lite

 Åkte ner på stan och fikade med malin

 Carro och Jonna kom efter ett slag

TOMMY HAR KOMMIT HEM! Och han kom också o HäNgDe på charm med oss.


- Pappabenke bjöd mig och malin på middag.. Dvs, MAX..


Ikväll blire greys och en tidig kväll.




HAHAH SÅ SJUK

agnes / i call him lollipop säger:

shotade tydligen 7 mintu, två bacardi ett glas vin och en drink på mindre en än timmme

agnes / i call him lollipop säger:

sen kommer jag inte ihåg nå mer

agnes / i call him lollipop säger:

svimmade med handarna i fickerna så jag slog hele kroppen lixom, både knäskålar, bäckenben, nyckelben


Jag var alltså inte värst!!!!!!!!!!!!!!!


bildspelet på sebbe som jag lovade er!





Och jag som tyckte jag var busig efter de först småsträcken i anskitet! HAHA, Jag förstår inte hur han INTE kunde vakna?!
Åååh, de var så sjukt.. sjukt kul

Ungefär lika kul som när jag lurade i honom att head&shoulders var till både hår och kropp. Han tvekade, men efter att jag pekat bestämt på "shoulders" så var han övertygad, och började smörja in sin arma lilla kropp :') han är ju så söt!

limbo!

Seanis lärde mig limbo.. Känns som om jag kommer supa många under border med den leken! ÅH, längtar tills fredag/lördag (6) Mohahah.


seanwesterlund säger:

alla får tre kort

seanwesterlund säger:

en är " bank"

seanwesterlund säger:

"banken" - lägger upp ett kort på bordet och börjar med att säga : drick en

seanwesterlund säger:

sen nästa drick två

seanwesterlund säger:

den som har en knäckt tex dricker om det blir en knäckt

seanwesterlund säger:

sist drick tre

seanwesterlund säger:

sedan, : ge en

seanwesterlund säger:

då ger man en klunk

seanwesterlund säger:

sen ge två och ge tre

seanwesterlund säger:

också får man inte svära peka säga du eller dricka med den hand man använder i vanliga fall

seanwesterlund säger:

då blir det straffklunk

seanwesterlund säger:

åsså säga limbo innan man ställer ner glaset


RSS 2.0